SK:n lukijoilta: Tulipalot eivät romahduttaneet WTC-torneja – Eläkeläiset aseisiin

Tulipalot eivät romahduttaneet WTC-torneja. Eläkeläiset aseisiin.

Profiilikuva
Kirjeitä
Teksti
Suomen Kuvalehti
Suomen Kuvalehti

WTC, tiede ja avaruusoliot

”Sitä ei koskaan tapahtunut” -artikkelissa (SK 46/2018) mainitaan World Trade Centerin terrori-iskuja koskevista epäilyistä ja todetaan: ”Tieteen tarjoamat vastaukset tuskin kuitenkaan kelpaavat, jos epäilee avaruusolioiden hallitsevan myös akateemista maailmaa.”

Lukuisat tiedeyhteisön edustajat ja erityisesti rakennustekniikan asiantuntijat ovat kyseenalaistaneet virallisen tutkimusraportin selityksen, jonka mukaan WTC-tornit luhistuivat lentokoneiden törmäyksistä aiheutuneiden tulipalojen seurauksena. Heidän mukaansa lähes painovoimaisen sortumisen ainoa selitys voi olla hallittu räjähdepurku. Arkkitehdit ja insinöörit 9/11–totuuden puolesta -järjestön kansainvälisen vetoomuksen tapahtumien uudesta riippumattomasta tutkinnasta on allekirjoittanut yli 3 000 alan ihmistä.

Järjestön rahoittamassa tutkimuksessa Alaskan yliopistossa on vuodesta 2015 alkaen tutkittu uusimpien tietokonemallien avulla WTC 7 -tornin romahdusta. Tähän mennessä julkistetut tulokset osoittavat, että tulipalo ei voinut olla syynä romahtamiseen.

Keille siis tieteen tarjoamat vastaukset eivät kelpaa?

Elias Krohn

Toimittaja, VTM, Helsinki

 

Nostetaan reservi-ikää

Puolustusvalmiutta voidaan nostaa hyvin pienellä rahalla nostamalla reservi-ikää reippaasti. Eläkeikääkin on nostettu. Moni eläkeukko on kunnoltaan parempi kuin moni alokas ja ehkä motivoituneempikin. Ehdotuksen mahdollisuus on myös helppo tutkia, vapaaehtoisia löytyy.

Esko Järvenpää

Jämsä