Olutta & kesäruokaa Päijänteen rannalla

Mallasjuoma on oiva seuralainen marinoiduille, grillatuille ja savustetuille herkuille, joita monikaan viini ei taltuta.
Olutmenu Päijänteen rannalla
Jyväskylän Pöllöwaarista on tullut ravintola, joka tunnetaan jo ulkomaita myöten. Keittiömestari Jukka Kyllönen käyttää hyväkseen suomalaisuutta ja paikallisia raaka-aineita – mahdollisuuksien mukaan.
“Kansainväliset asiakkaat ovat ihastuneet hienostuneen makuisiin kotimaisiin järvikaloihin sekä persoonalliseen riistaan.”
Pöllöwaarin hovimestarina toimii niin ikään kansainvälistä menestystä saavuttanut sommelier Ulla Häkkinen, joka innostui muutama vuosi sitten kehittämään olutmenun: kesäisin jokaiselle ravintolassa tarjottavalle annokselle on viinisuosituksen lisäksi olutsuositus.