Osallistu SK:n vaaliveikkaukseen – ennusta eduskuntavaalien tulos oikein ja voita kirjalahjakortti

Kuinka hyvin osaat veikata puolueiden eduskuntavaaleissa saamat paikat? Viisi parasta veikkaajaa palkitaan.

Suomen Kuvalehti etsii Suomen parasta vaaliveikkaajaa. Järjestämme kilpailun, jossa pääset ennustamaan, kuinka monta kansanedustajaa eri puolueet saavat huhtikuun eduskuntavaaleissa. Voittaja palkitaan 100 euron kirjalahjakortilla. Sijoille 2–5 päässeet saavat 50 euron kirjalahjakortin.

Voittaja on se, joka tekee vähiten virheitä. Veikkaaja saa kunkin puolueen paikkamäärää koskevasta veikkauksestaan niin monta miinuspistettä kuin hänen ennusteensa poikkeaa lopputuloksesta. Vähiten yhteenlaskettuja miinuspisteitä saanut voittaa. Tasapisteissä voiton ja palkinnoille pääsyn ratkaisee arpa.

Mukana veikkauksessa ovat puolueet ja ryhmät, jotka saivat yhden tai useamman kansanedustajan viime vaaleissa 2019. Niiden lisäksi voi veikata muiden puolueiden yhteenlaskettua paikkamäärää.

Veikkaamisen helpottamiseksi kerromme alla suluissa kunkin puolueen viime vaaleissa saaman paikkamäärän. Luvuissa ei huomioida vaalikauden aikaisia siirtymisiä eduskuntaryhmästä toiseen.

Vain ne veikkaukset hyväksytään, joissa paikkojen yhteismäärä on sama kuin valittavien kansanedustajien eli 200. Kilpailun tarkemmat säännöt löydät täältä.

Kilpailu on auki lauantaihin 1.4. asti. Vaalipäivä on sunnuntai 2.4.

Veikkaus ei toimi SK:n sovelluksessa. Voit osallistua selaimella osoitteessa suomenkuvalehti.fi/vaaliveikkaus2023.

Vaaliveikkaus on päättynyt! Kiitos osallistuneille!