Blogit

Televisio elää uutta kultakauttaan. Ilkka Pernu kirjoittaa siitä.

Game of Thrones palautti uskon lineaariseen televisioon

Blogit Lähetyssaarnaaja 26.5.2016 11:27
Ilkka Pernu
Ilkka Pernu - avatar
Kirjoittaja on vapaa toimittaja, joka rakastaa hyvää tarinankerrontaa.

Theon Greyjoy (Alfie "Lilyn veli" Allen) ja Sansa Stark (Sophie Turner) luultavasti keskustelevat edellisillan Game of Thrones -jakson käänteistä. Theon Greyjoy (Alfie "Lilyn veli" Allen) ja Sansa Stark (Sophie Turner) luultavasti keskustelevat edellisillan Game of Thrones -jakson käänteistä.

Voi sitä kauhua, joka aina maanantaisin suomalaista sosiaalisen median käyttäjää koettelee. Kyse ei ole tekemättömistä töistä, jotka työpisteellä odottavat, vaan spoilereista. Game of Thrones -sarjan uusin jakso tulee Yhdysvalloissa televisiossa itärannikolla sunnuntai-iltaisin ja ensimmäiset jaksoreferaatit  ja uutiset heti sen jälkeen – ja tietysti myös spoilerit. Suomessa tuore jakso tulee HBO Nordic -palveluun maanantaina iltapäivällä, mikä tarkoittaa sitä, että viaton nettisurffailija voi vahingossa pilata oman GoT-katselunautinnon, kun oman Facebook-fiidi vilisee juonipaljastuksia. Kovimmat sarjan fanit pitävätkin nettipaastoa ennen kuin ovat katsoneet uuden jakson.