Blogit

Televisio elää uutta kultakauttaan. Ilkka Pernu kirjoittaa siitä.

Game of Thrones palautti uskon lineaariseen televisioon

Blogit Lähetyssaarnaaja 26.5.2016 11:27
Ilkka Pernu
Ilkka Pernu - avatar
Kirjoittaja on vapaa toimittaja, joka rakastaa hyvää tarinankerrontaa.

Theon Greyjoy (Alfie "Lilyn veli" Allen) ja Sansa Stark (Sophie Turner) luultavasti keskustelevat edellisillan Game of Thrones -jakson käänteistä. Theon Greyjoy (Alfie "Lilyn veli" Allen) ja Sansa Stark (Sophie Turner) luultavasti keskustelevat edellisillan Game of Thrones -jakson käänteistä.

Voi sitä kauhua, joka aina maanantaisin suomalaista sosiaalisen median käyttäjää koettelee. Kyse ei ole tekemättömistä töistä, jotka työpisteellä odottavat, vaan spoilereista. Game of Thrones -sarjan uusin jakso tulee Yhdysvalloissa televisiossa itärannikolla sunnuntai-iltaisin ja ensimmäiset jaksoreferaatit  ja uutiset heti sen jälkeen – ja tietysti myös spoilerit. Suomessa tuore jakso tulee HBO Nordic -palveluun maanantaina iltapäivällä, mikä tarkoittaa sitä, että viaton nettisurffailija voi vahingossa pilata oman GoT-katselunautinnon, kun oman Facebook-fiidi vilisee juonipaljastuksia. Kovimmat sarjan fanit pitävätkin nettipaastoa ennen kuin ovat katsoneet uuden jakson.

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu