Television comebackviikot jatkuvat: Gilmoren tytöt tulevat Netflixiin.

Profiilikuva
Kirjoittaja on vapaa toimittaja, joka rakastaa hyvää tarinankerrontaa.

Alkuvuosi on ollut comebackien aikaa. Salaiset kansiot teki näyttävän paluun tällä viikolla, ja sitcom-klassikko Frendit istahtaa Central Perkin sohvalle vielä kerran yhden erikoisjakson ajan.

Molemmissa on kyse nostalgiatripistä, mutta kiinnostavin paluu varmistettiin eilen.

Olen kirjoittanut Gilmoren tytöt -sarjan mahdollisesta paluusta toukokuussa ja viimeksi lokakuussa. Spekulointi on nyt vaihtunut konkretiaan: Hollywood Reporter -lehti kertoi eilen, että Netflix julkaisee uudet jaksot. Luvassa on ilmeisesti neljä 90-minuuttista jaksoa. Mukana ovat kaikki alkuperäiset tekijät – näyttelijät Lauren Graham, Alexis Bledel, Scott Patterson, Kelly Bishop, Sean Gunn ja Keiko Agena sekä sarjan luoja Amy Sherman-Palladino.

Tarkempia tietoja Gilmoren tyttöjen comebackista ei vielä ole. Ensi vuonna sarjan päättymisestä tulee 10 vuotta täyteen. Silloin sarja loppui tavallaan kesken – Sherman-Palladino ei ollut enää mukana viimeisellä kaudella palkkioriitojen takia, ja hän on kertonut, että olisi halunnut päättää Gilmoren tyttöjen kohtalosta itse. Nyt hän saa siihen mahdollisuuden.