Pian selviää, miltä Stars Hollowissa näyttää nyt

Profiilikuva
Kirjoittaja on vapaa toimittaja, joka rakastaa hyvää tarinankerrontaa.

Alkukesästä rapakon takaa kantautui epämääräisiä vihjailuja siitä, että Gilmoren tytöt -sarja tekisi paluun. ATX TV -festivaaleilla järjestettiin keskustelutilaisuus, jossa sarjan keskeiset tekijät olivat läsnä. Isekin kirjoitin aiheesta. Unohdin koko asian, kunnes tänään tuli hiljainen uutispommi: Gilmoren tytöt tekee kuin tekeekin paluun!

Netflix on tilannut neljä 90-minuuttista jaksoa Warner Brosilta. Tv-line-sivuston mukaan parhaillaan käydään neuvotteluita sarjassa mukana olleiden näyttelijöiden kanssa. Jopa sarjan luojaa ja sarjan ennen päätöskautta sopimusriidan vuoksi jättänyttä Amy Sherman-Palladinoa houkutellaan mukaan. Hän arvioi ATX TV -festivaaleilla Gilmoren tytöt -paneelissa, että paluun pitäisi tapahtua oikeaan aikaan, oikealla budjetilla ja oikeassa formaatissa.

”Jos se [paluu] ikinä tapahtuu, lupaan, että teemme sen kunnolla”, hän sanoi.

Sarjan päättymisestä on nyt kahdeksan vuotta. Vuosien aikana on kertynyt monia kysymyksiä.

Vieläkö Miss Patty pitää tanssistudiota ja onko Taylor Doose pitänyt asemastaan pormestarina kiinni?