Blogit

Televisio elää uutta kultakauttaan. Ilkka Pernu kirjoittaa siitä.

Pian selviää, miltä Stars Hollowissa näyttää nyt

Blogit Lähetyssaarnaaja 20.10.2015 12:14
Ilkka Pernu
Ilkka Pernu - avatar
Kirjoittaja on vapaa toimittaja, joka rakastaa hyvää tarinankerrontaa.

Alkukesästä rapakon takaa kantautui epämääräisiä vihjailuja siitä, että Gilmoren tytöt -sarja tekisi paluun. ATX TV -festivaaleilla järjestettiin keskustelutilaisuus, jossa sarjan keskeiset tekijät olivat läsnä. Isekin kirjoitin aiheesta. Unohdin koko asian, kunnes tänään tuli hiljainen uutispommi: Gilmoren tytöt tekee kuin tekeekin paluun!

Netflix on tilannut neljä 90-minuuttista jaksoa Warner Brosilta. Tv-line-sivuston mukaan parhaillaan käydään neuvotteluita sarjassa mukana olleiden näyttelijöiden kanssa. Jopa sarjan luojaa ja sarjan ennen päätöskautta sopimusriidan vuoksi jättänyttä Amy Sherman-Palladinoa houkutellaan mukaan. Hän arvioi ATX TV -festivaaleilla Gilmoren tytöt -paneelissa, että paluun pitäisi tapahtua oikeaan aikaan, oikealla budjetilla ja oikeassa formaatissa.