Romanttisen kahjoa!

3 tuoretta suoratoistosarjaa.

sarjatärpit
Teksti
Leena Virtanen

Flirttipeliä kustantamossa

Sofien elämässä on palikat kohdallaan: mies, kaksi lasta ja nousujohteinen ura, jonka uusin etappi on vanhakantainen kustantamo Tukholman keskustassa. Työyhteisön muutosvastarinta iskee voimalla, mutta Sofien huomio keskittyy nuoreen Maxiin, kustantamon yleisapuriin. Alkaa sekopäinen flirttipeli. Sopivasti oudon ruotsalaiskomedian pääroolin näyttelee Ida Engvoll, ja sarjan on kirjoittanut Lisa Langseth.

Rakkaus ja anarkia, Netflix.

 

Oh là là!

Vanha sarjajehu Darren Star (Sinkkuelämää, Melrose Place) on luonut jälleen menestyssarjan. Nyt miljöönä on Pariisi, joka nähdään amerikkalaisin silmin. Nuori Emily (Lily Collins) saa työkeikan mainostoimistosta. Pariisi on ihana, mutta ihmiset kaameita. Sokerisen kuoren alla näpäytetään ranskalaisia muun muassa takapajuisista sukupuolirooleista. Ei ihme, että ranskalaiset ovat loukkaantuneet.

Emily in Paris, Netflix.

Piinaava työkeikka

Tanskalaissarjassa kokenut sosiaalityöntekijä (Bjarne Henriksen) joutuu selvittämään mutkikasta tapausta. Tapahtumaketju käynnistyy teini-ikäisen tytön ainekirjoituksesta, jossa hän kuvailee perheväkivaltaa. Mutta onko kuvaus totta vai tytön mielikuvituksen tuotetta? Mitä vanhempien välillä tapahtuu? Piinaavan jännittävän, todentuntuisen sarjan on kirjoittanut Maja Jul Larsen.

Tyttö, joka huusi sutta, Yle Areena.