Kuka pokkaa Suomen Kuvalehden journalistipalkinnon? Katso tallenne palkintojuhlasta!

Omat palkintonsa saavat myös vuoden nuori aikakauslehtitoimittaja ja paras kotimainen tietokirja. Facebook-livelähetys alkaa klo 18.15.

Suomen Kuvalehden journalistipalkinto jaetaan torstaina 2. marraskuuta 2017 Korjaamolla Helsingin Töölössä. Samalla jaetaan myös Kanavan tietokirjapalkinto ja palkitaan vuoden nuori aikakauslehtitoimittaja.

Palkintojuhla lähetetään suorana videolähetyksenä Suomen Kuvalehden Facebook-sivuilla kello 18.15 alkaen. Lähetys on katsottavissa Facebookissa tai tämän jutun lopussa joko suorana tai tallenteena tilaisuuden jälkeen.

 

Suomen Kuvalehden journalistipalkinto jaetaan tänä vuonna 43. kertaa.

Palkinto jaetaan erityisen vaikuttavasta journalistisesta toiminnasta. Kyseessä on Suomen suurin ja vanhin alan palkinto.

Nuoren aikakauslehtitoimittajan palkinnon saa toimittaja, joka kirjoittaa persoonallisesti ja avartaa jutuillaan lukijansa maailmankuvaa. Palkinto jaetaan joka toinen vuosi. Sen myöntää Otavan kirjasäätiö.

Aikakauslehti Kanavan ja Otavan Kirjasäätiön tietokirjapalkinto jaetaan vuoden parhjaalle kotimaiselle tietokirjalle. Palkintoa tavoittelee neljä ehdokasta, jotka raati on valinnut 181 tietokirjan joukosta. 

Suomen Kuvalehden journalistipalkinnon suuruus on 10 000 euroa. Saman suuruinen on myös Kanavan tietokirjapalkinto.

Vuoden nuori aikakauslehtitoimittaja- palkinto on suuruudeltaan 5 000 euroa.