Sisäpiiritietoa startup-maailmasta.

HSL:n sairas ihmiskoe

Sami Kuusela
Blogit Hupparihörhö 21.8.2017 10:55
Suomen väkirikkaimmalla alueella on käynnissä sairas ihmiskoe. Ihmisten liikkumisesta tehdään päivä päivältä stresaavampaa. Syypäänä on Helsingin seudun liikenne, joka vastaa pääkaupungin ja kehyskuntien väen kuljettamisesta. Matkustan päivittäin Helsingin julkisessa liikenteessä, pääasiassa busseil...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Sami Kuusela

Kirjoittaja on toimittaja ja liikemies, jonka Hupparihörhö-yritys etsii startupeja suuryrityksille kumppaneiksi ja ostettavaksi.

Keskustelu

Muuten jeppistä mutta mitä ovat ”lentokenttäjunan” kamaluudet?

Esim. lippuautomaattien vähyys ja turistien altistaminen mahdottomalle käyttöliittymälle.

HSL perusteli uuden lippulaitteen käyttöliittymän monimutkaisuutta siten, että tulevan vyöhykeuudistuksen jälkeen yksinkertaisemmat eivät riitä.

Vyöhykeuudistusta odotellessa.

Käyttöliittymän OK -painike on täysin turha. Sitä perusteltiin sillä, että asiakkaan painaessa väärää alue/vyöhykepainiketta, virheen voi korjata! Oikea ratkaisu olisi uuden alueen/vyöhykkeen valitseminen ja ilmoitus selkeästi – perutaanko edellinen!

Kruununa jalokivessä on useamman matkustajan matkan maksaminen. Tämän keksinnön on täytynyt vaatia vähintään politbyroon päätöksen – näin älytöntä ei voi ihminen keksiä (sarkasmi sallittakoon).

Valitsen matkan ja luonnollisesti painan OK – maksoin matkani. Jos en huomannut painaa plussaa ja lisätä matkustajia, niin eipähän matkoja enää maksella, koska matkakorttini on kirjautunut että lukkiutunut ao. liikennevälineeseen…

Kauhulla odottelen seuraavaa versiota jos sama ”lapsikatras” pääsee kehiin.

Markku Lahtinen

”Vyöhykeuudistusta odotellessa”, hihihihihihi, juoru-ukko <3