Sisäpiiritietoa startup-maailmasta.

Apurinki Oy poistaa yksinäisyyden

Sami Kuusela
Blogit Hupparihörhö 3.1.2014 16:05
Uskon avoimuuteen ja siksi esittelen tässä jo toisen tulevista startupeistani. Uskon, että jos ideat altistaa yleisölle, ne toteutuvat todennäköisemmin. (Lisäys: Näitä konsepteja tulee myös lisää tässä blogissa. Osa jopa ehkä toteutuu jossain muodossa joidenkin toimesta, mutta päätarkoitus on ideoid...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Sami Kuusela

Kirjoittaja on toimittaja ja liikemies, jonka Hupparihörhö-yritys etsii startupeja suuryrityksille kumppaneiksi ja ostettavaksi.

Keskustelu

Monet yhdistykset, SPR, mielenterveysseura ja -yhdistykset ja seurakunnat tekevät jo palkatta tämäntapaista toimintaa, välitetään ystäviä ja tukihenkilöitä. Ansaintalogikan hakeminen voi olla hankalaa, silllä monilla yksinäisillä ei ole varaa maksaa mitään, rahattamuus voi olla myös yksinäisyyden syy.
Mutta mieti, miten saada nämä yksinäiset löytämään toisensa. Kukaan ei halua julkisesti näyttää tai myöntää olevansa yksinäinen.

Totta! Olen itsekin ollut mukana Keharikaveri-toiminnassa ja vapaaehtoisjärjestöissä tehdään todella hienoa työtä. Ajatus tässä ei olisi rahastaa yksinäisiä vaan hoitaa rahoitus muuta kautta. Homma on siis vasta aivan idea-asteella, mutta uskon ainakin jonkinlaisen kaupallisuuden saavan tällaisetkin hankkeet kasvamaan nopeasti.