Ylämaan kettu väijyy Ison-Britannian, Ruotsin ja Suomenkin politiikkaa ja mediaa.

Hyvä Juha, älä kuuntele hölmöjä neuvoja

Mari K. Niemi
Blogit Ylämaan kettu 3.12.2016 13:47
Viime päivät ovat paljastaneet uusia yksityiskohtia pääministeri Juha Sipilän ja median suhteista. Asiasta lisää esimerkiksi täällä ja täällä. Vyyhdin alettua purkautua on yhä uusia tapauksia tullut julkisuuteen. Kuten tutkijakollega Erkka Railon kanssa Helsingin Sanomien haastattelussa pohdimme, pä...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Mari K. Niemi

Kirjoittaja on poliittiseen viestintään erikoistunut dosentti ja Innovation and Entrepreneurship InnoLab -tutkimusalustan johtaja Vaasan yliopistossa.

Keskustelu

Sipilän huomio YLE:n tiettyjen toimittajien pahansuopaisuudesta ja räävimisistä Sipilän ja perheen yksityisasioihin osoittaa, että Ylen sisällä toimii disinformaation kaltaista toimintaa, jonka tarkoituksena on hämärtää ja johdatella kansalaisten ymmärrystä siitä, mikä on totta ja mikä ei. Näyttää siltä, että ollaan palaamassa surkeanhupaiseen 60-luvun loppupuolen YLE-tilanteeseen, jossa senaikaisen kommunistisen ideologian juovuttamat tyhmeliinit yrittivät ylipuhua silloisella disinformaatiollaan kansaa puolelleen, mutta heikoin tuloksin. Nämä nykyiset tyhmeliinit saattavat käytännössä vain lisätä Sipilän kannatusta läpinäkyvän haisevilla jutuillaan.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Näitä luetaan juuri nyt