Blogit

Ylämaan kettu väijyy Ison-Britannian, Ruotsin ja Suomenkin politiikkaa ja mediaa.

Hyvä Juha, älä kuuntele hölmöjä neuvoja

Blogit Ylämaan kettu 3.12.2016 13:47
Mari K. Niemi
Kirjoittaja on poliittiseen viestintään erikoistunut dosentti ja Innovation and Entrepreneurship InnoLab -tutkimusalustan johtaja Vaasan yliopistossa.

Viime päivät ovat paljastaneet uusia yksityiskohtia pääministeri Juha Sipilän ja median suhteista. Asiasta lisää esimerkiksi täällä ja täällä. Vyyhdin alettua purkautua on yhä uusia tapauksia tullut julkisuuteen.

Kuten tutkijakollega Erkka Railon kanssa Helsingin Sanomien haastattelussa pohdimme, pääministeri vaikuttaa olleen yllättävän valmistautumaton median kanssa työskentelyyn. Tätä voi osin selittää hänen taustansa yritysmaailmassa, mutta ei täysin. Toki fiksut ihmiset myös -  ja etenkin -  yrityselämässä ympäröivät itsensä ajan tasalla olevalla henkilökunnalla.

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu