Ylämaan kettu väijyy Ison-Britannian, Ruotsin ja Suomenkin politiikkaa ja mediaa.

Ensimmäinen tutkimus brexit-vaalista julkaistu

Mari K. Niemi
Blogit Ylämaan kettu 5.7.2016 21:30
Ovat ne nopeita, brittikollegat. Vain kymmenen päivää maan EU-kansanäänestyksen jälkeen ilmestyi sadan tutkijan voimin laadittu ensimmäinen aihetta koskeva kokoomajulkaisu. Kolmen tutkijan yhteistyössä pikavauhtia toimittama ”EU Referendum Analysis 2016: Media, Voters and the Campaign” sisältä...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Mari K. Niemi

Kirjoittaja on poliittiseen viestintään erikoistunut dosentti ja Innovation and Entrepreneurship InnoLab -tutkimusalustan johtaja Vaasan yliopistossa.

Keskustelu

Britanniassa kuitenkin on mediassa vaihtoehtoja toisin kuin Suomessa, joten olennaisesti parempi tilanne siellä. Tosin on tosi hälyttävää ja vaarallista että media pyrkii muokkaamaan omista tavoitteistaan lähtien julkista mielipidettä, kun roolin pitäisi olla minusta ainakin aika neutraali tiedonvälitys, ja ihmiset sitten itse miettisivät mitä mieltä asiasta ovat. Nythän näin ei ole ollenkaan, Hesari pureskelee ihmisille asiat valmiina aamupöytään ja kertoo mitä pitää ajatella.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Näitä luetaan juuri nyt