Minun Yleni on perussuomalainen

Profiilikuva
Kirjoittaja on poliittiseen viestintään erikoistunut dosentti ja Innovation and Entrepreneurship InnoLab -tutkimusalustan johtaja Vaasan yliopistossa.

Vaikka minulla on sydäntä sorretuille, en enää ota vastaan perussuomalaisten valituksia siitä, että ”punavihreä Yle” syrjii heitä. Asiahan on pikemminkin päinvastoin. Juuri nyt Yle on perussuomalaisille mitä mainioin megafoni.

Esimerkiksi sopivat kuluneen viikon keskusteluohjelmat. Aamu tai ilta, radio tai tv – minun Ylestäni kurkkaa huolestunut perussuomalainen maahanmuuttokriitikko.

Tänään lauantaina aamu alkoi perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terhon vierailulla television Ykkösaamussa. Eilen Terhon ajatuksia kuultiin Pressiklubissa ja torstaina Politiikkaradiossa.

Niin ikään torstaina Ylen aamu tv:ssä esiintyi kansanedustaja Simon Elo ja Kioskissa europarlamentaarikko Jussi Halla-aho. Keskiviikon A-studiossa äänensä sai kuuluviin kansanedustaja Juho Eerola ja tiistaina radion Ykkösaamussa kansanedustaja Leena Meri. Tiistain A-studiossa kuultiin myös oikeus- ja työministeri Jari Lindströmin erityisavustajaa Sakari Puistoa, joka oli perussuomalaisten ehdokkaana eurovaaleissa vuonna 2014 ja eduskuntavaaleissa 2015.

Maahanmuuttovastaisen rintaman runsaasti esillä olleesta ykkösketjusta vain kansanedustaja Laura Huhtasaari taisi olla lepovuorossa.