Blogit

Ylämaan kettu väijyy Ison-Britannian, Ruotsin ja Suomenkin politiikkaa ja mediaa.

Tolkuton yliopistoväki

Blogit Ylämaan kettu 1.2.2016 14:13
Mari K. Niemi
Mari K. Niemi - avatar
Kirjoittaja on poliittiseen viestintään erikoistunut dosentti ja Innovation and Entrepreneurship InnoLab -tutkimusalustan johtaja Vaasan yliopistossa.

Onnistunut politiikka on yhdistelmä viisaita päätöksiä ja taitavaa viestintää noista päätöksistä. Päätösten viisauden näyttää lopulta vasta aika. Hallituksen viestinnän yliopistolaisille voi kuitenkin jo sanoa epäonnistuneen pahasti.

Viimeisimmät kompuroinnit kuultiin eilen Yle Radio 1:n Pääministerin haastattelutunnilla. En nyt kertaa viestinnän aiempia vaiheita, sillä olen käsitellyt niitä esimerkiksi täällä, täällä ja täällä. Pätkätöissä sinnittelevien yliopistolaisten terveisiä hallitukselle olen kertonut täällä.