Ylämaan kettu väijyy Ison-Britannian, Ruotsin ja Suomenkin politiikkaa ja mediaa.

Tynkkysen kapina

Mari K. Niemi
Blogit Ylämaan kettu 8.10.2015 14:01
Perussuomalaiset romahti Ylen Taloustutkimukselta tilaamassa gallupissa viidennelle sijalle. Näin rajuja puolueiden kannatussiirtymiä ei ole nähty naismuistiin. Kannatuksen menetys on puolueelle aina kova paikka, mutta perussuomalaisille vajoaminen vihreiden taakse  on aivan erityinen nöyryytys. Mon...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Mari K. Niemi

Kirjoittaja on poliittiseen viestintään erikoistunut dosentti ja Innovation and Entrepreneurship InnoLab -tutkimusalustan johtaja Vaasan yliopistossa.

Keskustelu

Mielestäni ”Ylämaan kettu” osuu pohdiskeluissaan täsmälleen oikeaan. On paljon liikkuvia ja välilä nukkuvia äänestäjiä, jotka ovat panneet toivonsa perussuomalaisten varaan. Puolueelta on odotettu tiettyä muutosta Suomen linjaan ja tiukkaa, lupausten mukaista asioiden ajamista hallituksessa. Sitä eivät äänestäjät oikein ole saaneet, ja kannatustuloksessa tämä näkyy.

Suomi ja Eurooppa ovat pahoissa vaikeuksissa, ja äänestäjillä on valittavanaan vain keskenään suunnilleen samalla tavalla sekaisin olevia puolueita ja keskenään yhtä kyvyttömiä toteuttajia. Tulevaisuus ei näytä hyvältä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Näitä luetaan juuri nyt