Ylämaan kettu väijyy Ison-Britannian, Ruotsin ja Suomenkin politiikkaa ja mediaa.

Kampituskampanja

Mari K. Niemi
Blogit Ylämaan kettu 13.8.2015 23:02
Toisin kuin Suomessa, Britanniassa median puoluesympatioita ei tarvitse arvailla. Etenkin sanomalehtien poliittiset mieltymykset ovat yleensä kaikkien tiedossa. Sanomalehdet myös ottavat reilusti kantaa suosikkiensa puolesta – jopa puolueiden johtajavaaleissa. Vasemmalle kallellaan oleva The Guardia...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Mari K. Niemi

Kirjoittaja on poliittiseen viestintään erikoistunut dosentti ja Innovation and Entrepreneurship InnoLab -tutkimusalustan johtaja Vaasan yliopistossa.

Keskustelu

Ei sitä puoluekantaa tarvitse Suomessakaan arvuutella paljoa, muistelen lukeneeni jostakin viiden vuoden sisällä.tutkimuksen jossa oli Suomen toimittajakunnan puoluekantoja selvitelty ja koko lailla punaviherpoppoota se taitaa olla. Mediatalosta riippumatta.

Suomessa ammattitaito ja ammattimaisuuden arvostus voisivat olla suuremmat. Kun Kokoomuksen verkkolehti kertoo Persujen kansanedustajan erittäin huolitellulta englannilla kirjoittamasta julistuksesta, paha on jättää huomioimatta. Eikä kirjoittaja katunut tai poistanut, aikaa olisi ollut.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Näitä luetaan juuri nyt