Blogit

Ylämaan kettu väijyy Ison-Britannian, Ruotsin ja Suomenkin politiikkaa ja mediaa.

”Pöhkö” tutkija ja pillastunut ministeri

Blogit Ylämaan kettu 25.6.2015 19:50
Mari K. Niemi
Mari K. Niemi - avatar
Kirjoittaja on poliittiseen viestintään erikoistunut dosentti ja Innovation and Entrepreneurship InnoLab -tutkimusalustan johtaja Vaasan yliopistossa.

Minusta on erikoista, että uuden hallituksen ulkoministeri keskittää tarmoaan yksittäisen, nimeltä mainitun tutkijan nälvimiseen julkisuudessa. Timo Soinin tuoreen blogin perusteella suhde puoluetta arvioiviin asiantuntijoihin hiertää edelleen; aiempi samanhenkinen kirjoitus oli vasta toukokuussa.

Jotta voisimme siirtyä piikittelystä rakentavasti eteenpäin, ehdotin Twitterissä perussuomalaisten puolueväelle puolueen mediasuhdetta käsittelevää paneelia esimerkiksi Turun puoluekokouksen yhteyteen. Meillä Eduskuntatutkimuksen keskuksessa olisi tarjota useampikin mainio debatoija pohtimaan asiaa ja vastaamaan kysymyksiin, puoluetta kun on tullut vuosien saatossa tutkittua ja kommentoitua.