Venäjä iski Ranskan vaalien suosikkiin: Macron on rikas homo – lähetti Clintonille raskauttavia meilejä

Venäjän kannalta Macronin ”pahin” ominaisuus on hänen myönteinen suhtautumisena Eurooppaan.

Emmanuel Macron
Teksti
Anne Kuorsalo

MENTON, RANSKA – Venäjä iski Ranskan presidenttitaistoon heti, kun sen toinen mieliehdokas François Fillon putosi gallupeissa ja ratkaisevan kierroksen kärkipaikan otti entinen talousministeri Emmanuel Macron.

Macron leimataan Yhdysvaltain tai ainakin sen pankkijärjestelmän agentiksi Venäjän valtiollisen mediatoimijan Sputniknewsin haastattelussa, jossa lähteenä on Fillonin oikeistopuolueeseen kuuluva kansanedustaja Nicolas Dhuicq.

Dhuicq on Ranskan parlamentin Venäjän ystävyysryhmän sihteeri. Ryhmä nousee esiin Venäjän vaikuttamista Ranskassa käsittelevässä  Nicolas Héninin kirjassa La France Russe.

Dhuicq on koulutukseltaan psykiatri ja antaa haastattelussa ymmärtää Macronin kuuluvan myös sukupuolivähemmistöön. Hän kertoo, että Macronin takana on erittäin rikas gay lobby, ja mainitsee nimeltä Pierre Bergén, joka tunnetaan edesmenneen muotitalon luojan Yves Saint-Laurentin kumppanina.

Homous on Venäjällä agentin veroinen leimakirves, jonka heiluttelu ei herätä epäilyjä vaan vahvistaa maan virallisen propagandan viestiä lännen rappiosta.