Rakastan sinussa ihmistä 

Heikki Aalto-Alanen kertoo isovanhempiensa Aino ja Alvar Aallon tarinan, jossa työ, luovuus ja intohimo kietoutuvat ainutlaatuisella tavalla yhteen.  

Profiilikuva
Blogit Tosiasiassa

TOSIASIASSA-PODCASTIN jaksossa 15 keskustellaan työn ja rakkauden yhteensovittamisesta sekä arkkitehtuurista.  

Aino Marsio-Aalto oli arkkitehti, muotoilija ja Artekin toimitusjohtaja. Hän oli myös Alvar Aallon puoliso, rakastettu ja tärkein työtoveri yli 20 vuoden ajan kuolemaansa saakka. Heidän yhteiset ammatilliset saavutuksensa tunnetaan maailmanlaajuisesti.  

Koko Hubaran kanssa aiheesta keskustelemassa on Aino ja Alvar Aallon lapsenlapsi, vastikään tietokirjan aiheesta julkaissut Heikki Aalto-Alanen. Hän kertoo isovanhempiensa tarinan, jossa työ, luovuus ja intohimo kietoutuvat ainutlaatuisella tavalla yhteen.  

Aaltojen perhearkistossa säilynyt Ainon ja Alvarin kirjeenvaihto, matkapäiväkirjat ja omakätiset piirrokset sekä valokuvat kertovat meille tarinaa, jossa kuuluu vahvasti päähenkilöiden oma ääni. 

Kuuntele jakso alta! Tosiasiassa-podcastin kaikki jaksot ovat kuunneltavissa Spotifyssä Google Podcastissä ja Apple PodcastissäTilaa RSS-syöte täältä >> 

 

Tosiasiassa on clickbaitin ja fakenewsin vastakohta. Tässä podcastissa tieto vähentää tuskaa. Koko Hubara keskustelee eri alojen asiantuntijoiden kanssa mm. tulevaisuudesta, identiteetistä, riistokapitalismista, avaruudesta, minimalismista sekä monista muista historiallisista ja ajankohtaisista ilmiöistä.