Ei mitään pikku naisia

Kikka Seppä oli hukassa: yhteiskunnan rattailta pudonnut, työtön, keski-ikäinen nainen, joka ei tiennyt mitä elämällään tekisi. Sitten hän alkoi tutustua henkisiin esiäiteihinsä.

Profiilikuva
Blogit Tosiasiassa

TOSIASIASSA-PODCASTIN jaksossa 13 keskustellaan yksinyrittämisen rankkuudesta ja historian voimakkaista naishahmoista.

Kikka Seppä oli hukassa: yhteiskunnan rattailta pudonnut, työtön, keski-ikäinen nainen, joka ei tiennyt mitä elämällään tekisi. Kaikki alkoi siitä, kun hän useita vuosia aikaisemmin oli tehnyt sen mistä moni haaveilee: irtisanoutunut mukavasta päivätyöstä ja hypännyt yrittäjäksi. Pukeutumisneuvojamestari oli kuvitellut yrittäjyyden tuovan mukaansa mainetta ja menestystä, mutta pienyrittäjän todellisuus olikin köyhyysrajan alapuolella värjöttelemistä löyhä hirttosilmukka kaulassa, silpputuloja, asumistukea, tyhjiä päiviä ja hirveää ahdinkoa.

Sitten Kikka Seppä alkoi tutustua henkisiin esiäiteihinsä. Muun muassa Bysantin keisarinna Theodoran, arkkitehti-muotoilija Aino Aallon ja taiteenkerääjä Peggy Guggenheimin elämäntarinat ja opetukset rohkaisivat Seppää jälleen löytämään itsevarmuutensa ja kulkemaan kohti unelmaansa.

Uudessa Tosiasiassa-jaksossa Kikka Seppä ja Koko Hubara pohtivat, mitä me kaikki voimme oppia historian häpeämättömiltä naisilta.

Kuuntele jakso alta! Tosiasiassa-podcastin kaikki jaksot ovat kuunneltavissa Spotifyssä Google Podcastissä ja Apple Podcastissä

Tosiasiassa on clickbaitin ja fakenewsin vastakohta. Tässä podcastissa tieto vähentää tuskaa. Koko Hubara keskustelee eri alojen asiantuntijoiden kanssa mm. tulevaisuudesta, identiteetistä, riistokapitalismista, avaruudesta, minimalismista sekä monista muista historiallisista ja ajankohtaisista ilmiöistä.