Biologi Tiina Raevaara tutkailee tieteen maailmaa kaunokirjailijan aivoin.

Tasapainoranneke on taas täällä

Tiina Raevaara
Blogit Tarinoita tieteestä 28.1.2014 11:40
Kuinka huono on ihmiskunnan muisti? Huijauksista emme ainakaan tunnu pääsevän eroon. Kolmisen vuotta sitten Power Balance -tasapainoranneke päätyi uutisiin. Urheilusuorituksia parantamaan kaupattu ranteessa pidettävä silikonirengas oli saanut mainoskasvoikseen kuuluisia nimiä, kuten Teemu Selänteen,...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Tiina Raevaara

Kirjoittaja on filosofian tohtori ja kirjailija.

Keskustelu

Kehittelen juuri startupia saman idean ympärille miten sama energiakenttä resonanssi saataisiin aikaan mobiili -appin avulla. Tämä on myös paljon ekologisempi vaihtoehto kun säästyy silikonia. Lapin ELY -keskus ja Tekes -tuet on vetämässä, julkkiskasvoja vielä mietitään.

Power Balance on varmaan ollut tekijöilleen tuottoisa, vaikka yritys menikin konkurssiin. Miksi siis jättää hyvä resepti hyllyyn?

Nyky-yhteiskunnassa suurin osa asioista toimii. Ranneke on sen verran halpa, että tavallisen tallaajan ei maksa vaivaa selvittää, toimiiko se.

ettei edellinen kommenttini vaikuttaisi aivan huuhaalle, niin hologrammien sijaan hyödynnämme Rupert Sheldraken Cambridgessa lanseeraamaa morfisen resonanssin käsitettä.

Tarkoituksenamme on palkata kiinaan tuhat entistä telinevoimistelijaa tasapainoilemaan kolmessa vuorossa, ja tämä kollektiivinen kyvykkyyden nousu sitten siirretään vibraatioiden avulla mobiiliaplikaation käyttäjille. Helppoa ja nopeaa!