Blogit

Tiedetoimittaja Markus Hotakainen hämmästelee maailmankaikkeutta.

Voiko nainen kirjoittaa scifiä?

Blogit Taivaan tähden 10.4.2019 11:13
Markus Hotakainen
Markus Hotakainen - avatar
Kirjoittaja on tiedetoimittaja ja tietokirjailija.

Robert A. vai Roberta? Kansi: Piotr Tomaszewski

Jos asiaa olisi kysytty 15-vuotiaalta itseltäni, vastaus olisi ollut kyllä, mutta ei kovin kiinnostavaa. Kukaan ei sitä silloin kysynyt, mutta jotain tuolloisesta ajatusmaailmastani voi päätellä yhdestä ostopäätöksestä.

Tai pikemminkin ostamattajättämispäätöksestä.

Helsingin Tennispalatsissa, jossa nykyisin on Helsingin taidemuseo ja leffateatterirypäs, oli silloin vielä tavaratalo, vanha kunnon ”Tennis-Anttila”. Hyvää ei tunnetusti saa halvalla, ja Anttilan suosio perustui nimenomaan halpoihin hintoihin.