Entinen tuleva astronautti Hotakainen hämmästelee maailmankaikkeutta ja sitä koskevia käsityksiä.

Nostetaan purjeet ja lähdetään tähtiin!

Markus Hotakainen
Blogit Taivaan tähden 15.4.2016 12:41
Milnerin ja Hawkingin kaavailema tähtiluotain ehättäisi Alfa Centauriin 20 vuodessa. Kuva Breakthrough Starshot Näin haaveilevat venäläispohatta Juri Milner ja maailman todennäköisesti tunnetuin tutkija, kosmologi Stephen Hawking. Kaksikko julkisti vastikään Breakthrough Starshot -hankkeen. 100 milj...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Markus Hotakainen

Kirjoittaja on tiedetoimittaja ja tietokirjailija.

Keskustelu

Aika haperon tuntuiselta tuo kaikki kuulostaa, eikä tunnu soveltuvan ryhmälomamatkoihin lähiaurinkokuntiin. Mihin ne jo kauan sitten tiedetyt ufoperustaiset liikkumisen ovat unohtumassa? Ne kait avaruuden madonreikien kautta pystyisivät jopa vilahtamaan paikasta toiseen ilman hankalia vuosien viiveitä. Jo lentomatka Kaukoitään tuntuu ikuiselta kun kestää vaivaiset puoli vuorokautta. Mutta saahan ne miljardöörit syytää rahansa konkreettisestikin vaikka taivaan ”tuuliin” julkisuudenkipeydessään. Mutta Hawkingkin mukana huuhaassa. No, olkoon menneeksi tämän kerran.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *