Entinen tuleva astronautti Hotakainen hämmästelee maailmankaikkeutta ja sitä koskevia käsityksiä.

”Älkää herran tähden vastatko!”

Markus Hotakainen
Blogit Taivaan tähden 11.3.2016 16:30
Onko tuolla jossain joku? Ja onko se vaaraksi meille? Kuva: ESO/Jose Francisco Salgado Näin tokaisi tsekkitähtitieteilijä Zdeněk Kopal, kun häneltä aikoinaan kysäistiin, mitä pitäisi tehdä, jos ”kosminen puhelin” soi. Ihmiskunta on yrittänyt löytää elämää ja älyä avaruudesta yli puolen vuosisadan aj...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Markus Hotakainen

Kirjoittaja on tiedetoimittaja ja tietokirjailija.

Keskustelu

Olisihan se tosi mielenkiintoista ja hauskaa kun eräänä päivänä meidän rakkaan maapallomme taivaalle ilmestyisikin yllättäen kiertämään outo jotain ihmeellistä pulputusta puhuva väline. No jokin kaukainen sivilisaatiohan sen välineen takana olisi, koska ei kait niilläkään ole mitään järkisyytä lähettää avaruuslentäjiään niin suuresti pitkästyttäville ja typerille matkoille näin mitättömän, riitelevän ja sotaisan pallosen katselemiseen.
Ja eipä se laite kauaa kierrellä jaksaisikaan, kun jo saisi äkäisen häipymissignaalin muihin enemmän mieleikkäisiin hommiin.
Se siitä kimppuumme käymisen huolestuneisuudesta…

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *