Fingerpori-sarjakuvan piirtäjä pähkäilee maailmaa vitsien takana.

Magneettimedia kommentoi Norjan tapahtumia–yksinäisen hullun työtä?

Pertti Jarla
Blogit Tähän on tultu 18.8.2011 11:01

David AaronovitchinVoodoo histories-kirjassaan esittämä selitys salaliittoteorioille tuntuu hyvältä. Sen mukaan niitä kehitetään luomaan järjestystä tapahtumiin, jotka muuten saisivat maailman tuntumaan kaoottiselta. Tällaisia tapahtumia ovat mm. ne, joissa pieni ryhmä tai yksinäinen hullu, jonka ajatuksenjuoksua on vaikea tajuta, aiheuttaa mittavaa tuhoa. Senhän pitäisi olla puolustusvoimille kuuluvaa toimintaa.

Tämän perusteella olisi jo viikkoja sitten voinut ennustaa, että Norjan terrori-iskut tulevat synnyttämään salaliittoteoriansa. Itse en todellakaan näin ennustanut, tekijän henkilöllisyys vaikuttaa niin selvältä. Mutta ei se haittaa: Magneettimedian Riikka Söyring epäileekin nyt, että kaiken taustalla oli NATO.

En tässä käy kovin pitkälti ruotimaan Söyringin esittämien todisteiden heikkouksia. Varsinaisina todisteina salaliitosta esitetään lähinnä, että autopommi rikkoi akkunoita ylemmissä kerroksissa asti, ja tappajalla saattoi olla sotilastaustaa. Lisäksi alueella oli juuri ollut terrorismin vastainen harjoitus, ilmeisesti se merkitsee jotain.

Todisteina NATOn syyllisyydestä esitetään lähinnä mahdollisia motiiveja, joita sillä saattaisi olla Norjan raakaan näpäyttämiseen. On erimielisyyttä Libyasta ja muusta. Logiikka muistuttaa 9/11-totuusliikettä, jota Söyring myös näyttäisi edustavan:

  • Jos jotain suurta ja epäilyttävää tapahtuu, sen taustalla on todennäköisesti Yhdysvaltain hallinto ja NATO. Todistamisen taakka on niillä, jotka väittävät muuta.
  • Todisteita NATOn osallisuudesta ovat mahdolliset edut, joita sillä voisi olla tapahtuneesta.

Motiivit ovat todisteita syyllisyydestä. Samalla logiikalla minun nimeni kenen tahansa edesmenneen perijöiden listalla olisi todiste osallisuudestani hänen murhaansa. Ilmeisesti NATOon ei tarvitse soveltaa samoja oikeudenmukaisuuden periaatteita kuin muihin, syyt tähän juontanevat jostain Vietnamin sodasta.

Oletteko muuten huomanneet, että 1800-luvun lopulta ja 1900-luvun alusta tutut tarinat juutalaisporhojen maailmanvalloitussuunnitelmista ovat taas alkaneet kiertää? Jotkut puhuvat vain ”Rotschildeista ja kumppaneista”, mutta Söyring on etujoukkoa joka sanoo suoraan että mediasta on ”globaalisti noin 95-98% juutalaisten käsissä”. Myönnän että olen piirrellyt aika huolettomasti juutalaisvainoista, mutta tämä kehitys on jo vähän kylmäävää.

Söyringin mukaan ”median tarjoilema” yksinäisen hullun teema Norjan iskujen yhteydessä vaikuttaa ”vähän ohuelta”. Hänen teoriansa on ainakin riittävän paksua juttua.

Pertti Jarla

Kirjoittaja on porvoolainen sarjakuvantekijä.

Keskustelu

Ja toinen juttu, mikä täällä ilmapiirissä on havaittavissa: Puolueuskonnosta ei luovuta. Ei millään. Vaikka puolueiden välille ei ole löytynyt eroa enää kymmeniin vuosiin. Suomen puolueet elävät ja hengittävät Suomen Kuvalehden konseptissa verevää viimevuosisadan puolivälinn värimaailmaa pahiskommareineen ja niiden vastakohtineen, joihin tietysti itse kuulutaan. Kuvalehti on kuin kirkko, joka tarvitsee sielunvihollisen konseptiinsa vaikka väkisin. Muutoin ei saarnaan saada draaman kaarta. Sielunviholliseksi kelpaa nykyisin myös muodikkaat huuhaaosaston tekeleet: Kansainvälinen terrorismi, Al Qaida ja Yksinäinen hullu, joka aloitti voittokulkunsa JFK:n murhasta. Odottakaa vain, kohta revitäänn Alienit ja Marsilaiset hyökkäämään Maan asukkaiden kimppuun, koskapa yksi hyvisgallerian kiintotähti, talousnobelisti Paul Krugmankin jo siitä puhuu. Tahdotteko linkin? Se on minulla tallessa, kun toissapänä oti talteen.

Tässä nyt se linkki, joka mielestäni on niin härski, että on jo enemmän kuin salaliitto. Talousmies Paul Krugman sanoo, että pitäisi järkätä ulkoavaruudesta uhka eli avaruusolentojen hyökkäys, niin ihmiset saataisiin puhaltamaan yhteen hiileen ja näin päästäisiin lamasta 18 kuukaudessa. Ihmiset pakotettaisiin uhkan avulla hengenvaaran edessä ponnistelemaan ja kun valhe paljastuisi, sanottaisiin,m että eivaiskaan! Ei niitä olekaan.
Salaliittoa tässä on, että ihmisiä hallitaan nykymaailmassa pelolla.
Pelon aiheita on pakko kehitellä koko ajan lisää:
http://www.youtube.com/watch?v=NtdnZnizh6U&feature=youtu.be

Ei tarvitse mennä merta edemmäksi kalaan, jos haluaa lukijakunnalle valottaa salaliittojen vaaroista. Katsele ympärillesi. Jo presidentti J.F.Kennedy varoitti salaliitoista, joita hän nimitti: Secret Societies. Presidentti tiesi mistä puhui. Secret Societies murtaa oikeudenkäytön niin, että jos syytetty ja tuomari kuuluvat samaan salapuljuun, tuomari ei voi tuomita syytettyä veljesvalan nimissä rangaistukseen. Tästä on suomalaisessa oikeuskäytännössä esimerkkejä, joita Suomen Kuvalehti voisi kaivaa esiin.
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=910

Riikka Söyring: ”Tyydyn korjaamaan vain yhden tekstin monista asiavirheistä. En kuulu 9/11-totuusliikkeeseen. En ole koskaan kuulunutkaan.”

Ohhoh. Tuo tuli yllätyksenä sinua pitkään seuranneelle fanille. Olet aikaisemmin kirjoitellut mm. näin:

”Samoin kuin ennen WTC:n kaksoistornien ”terrori-iskua”, lentolinjojen osakkeilla harrastettiin ns. shorttausta. Sittemmin WTC:n alueella tehdyissä tutkimuksissa on löytynyt nanotermiittiä eli nanokoossa olevaa räjähdysainetta.”

http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/38408-bp-oljyvuoto-tahallinen-teko-uusia-todisteita

”Monenlainen aineisto osto- ja myyntitapahtumista mm. pörssissä viittaa siihen, että myös WTC:n tornien väitetyn terrori-iskun yhteydessä oli olemassa ennakkotietoa.”

http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/57639-pankkien-suuri-puhallus-petolliset-pankit

”Myös WTC:n torneissa tehtiin kunnostustyötä juuri ennen terroristien tekemäksi väitettyä 9/11-iskua. Pikanttina yksityiskohtana mainittakoon, että WTC:n rakennus- ja kunnostustöihin osallistui terrori-iskun suunnittelijaksi väitetyn Osama bin Ladenin veljen rakennusfirma. Kyseinen veli on presidentti George W. Bushin perheystävä.”

http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/78704-norjan-pommi-iskun-oudot-piirteet

”Goldman Sachs on kytketty myös WTC:n kaksoistornien ”terrori-iskuun” sekä BP:n öljyvuotoon Meksikonlahdella”

http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/39072-minne-pankkitakuut-menivat-pankkien-stressitestit

Miksi terrori-isku on laitettu lainausmerkkeihin?

Et siis ole aktiivinen totuustainen, mutta heidän esittämät teorisoinnit ovat toistamisen arvoisia.

Väinö kirjoitti:
”Magneettimedian juttu oli hyvin kirjoitettu, analyyttinen ja uskottava…”

Tarkoitatko Jarlan jutussa mainittua artikkelia, jossa Söyring väittää Norjan terrori-iskua Naton salajuoneksi, vai Söyringin itsensä myöhemmin linkittämää ihan asiallista juttua, joka käsittelee median luomaa henkilökuvaa Breivikistä? Jälkimmäisen todellinen tarkoitushan on saada Söyring näyttämään järki-ihmiseltä, ja sekoittaa lukijoitten käsitys siitä, mistä artikkelista puhutaan.

Söyring: ”Valtamedian (uutistoimistot, lehdet, tv-kanavat. radioasemat, Hollywood jne.) omistuksesta on globaalisti noin 95–98% juutalaisten käsissä.”

Tämä ei vielä kylmää, mutta herättää kyllä kysymyksen mikä olikaan ”faktan” lähde – Mahmud A. Iranista? Nimittäin juutalaiset tuskin omistavat mediaa paljonkaan Israelin ja Yhdysvaltojen ulkopuolella, joskin tietenkin näissä maissa varsin paljon. Tuskin nyt kuitenkaan yli 95-98 prosenttia.

En usko että on edes järkevästi selvitettävissä, ovatko pörssiyhtiöiden omistajat lopulta juutalaisia. Toisekseen iso osa maailman mediasta on julkista, ei yksityistä. Juutalaiset eivät omista sen paremmin Yleä kuin BBC:tä, eikä Sanomakaan nyt kovin juutalaiselta vaikuta…

Kansainvälisesti esimerkiksi News Corporationin omistajat eivät ole ”95-98 prosenttia juutalaisia”. Rupert Murdoch on kristitty ja Murdochit omistavat News Corporationista n. 30 prosenttia. Eli pikkaisen haiskahtaa tämä väite. Oikeastaan aika paljonkin.

Huomautettakoon, että minä olen siis sitä pelottavaa ”äärioikeistoa” (kiitos FST) eli perussuomalaista äänestäjäkuntaa, joka tunnistetaan israelmielisyydestä => täten siis tämän voi jättää huomiotta ja sen sijaan voi jatkaa sen toistelemista, kuinka 95-98 prosenttia mediasta on muka juutalaisten kontrollissa.

Kun sitä näin monissa miehin mainostetaan.

Söyring ihmetteli ”Norjan pommi-iskun outoja piirteitä” jo alle vuorokausi tapahtuneen jälkeen, siis ennen kuin tapahtuneesta oli paljoakaan täsmällistä tietoa. Tämä kertoo jo että ”syyllinen” on etukäteen päätetty tapahtui mitä hyvänsä – vaikka Haitin maanjäristys, niin vikapää löytyy suunnalta USA, Israel, Nato, Eu… Toisaalta Venäjän ja Kiinan lausunnot kelpaavat lähteeksi ilman kritiikkiä.

Muistetaan nyt että myös Anders Breivik on salaliittohörhö, vaikkakin toiselta laidalta kuin nämä magneettimeediot. Hassua muuten että maahanmuutto- tai Islamkriitikoita vaaditaan irtisanoutumaan Breivin teosta, mutta ei salaliittoteoreetikkoja.

Helvete!

Täällä sitä nyt sitten oiotaan ja jahkaillaan.

Juha Leininvaara,

aktiivilla ymmärrän henkilöä, joka aktiivisesti tekee jotain tiettyä, mahdollisesti toisten samanhenkisten seurassa, jopa rekisteröityneessä yhdistyksessä. Sellainen en ole.

Nuo esiin nostamasi esimerkit käsittelevät pääosaltaan muita asioita (kuten pankkikriisi ja petokset) vaikka 9/11 nouseekin niissä sivuosaan mahdollisten kytkösten kautta.

Jokainen ajatteleva ihminen oletettavasti näkee 9/11-virallisen selonteon aukkokohdat. Myös minä.

Kun näin tuon WTC-iskun televisiosta vuonna 2001, ensimmäinen ajatukseni oli ”Mitä hollywood-katastrofia tämä taas on? Onpa paskasti tehty trikki.” Kuva oli uutiskuvaa, kuten hetken päästä oivalsin.
Minulla ei ole ollut syytä muuttaa mieltäni ensi vuoden 2001 jälkeen: 9/11 on keskeneräinen juttu.

——-
Mediasta:

Oletettavasti jokainen ymmärtää, että päivittäismediaa toimitetaan kullakin hetkellä saatavilla olevien tietojen perusteella.
Seurantajuttuja tehdään aina kun uutta tietoa tulee, ja jos se katsotaan tarpeelliseksi – ja jos päätoimittaja/uutisosaston pää päästää ne lehteen asti.

Eli kärjistäen: maanantain lehti ei ole koko totuus maanantaina, vielä vähemmän se on sitä tiistaina. Perjantaina se saattaa olla jo pötyä.

Tämän vänkäämisen kohteena olevan artikkelini julkaisun jälkeen on ilmennyt lisää outoja seikkoja, ja norjalaislehdistö onkin niihin tarttunut. Suositan lukemaan niitä. Varsinkin Verdens Gang (VG) on ollut aktiivinen viime aikoina.

——
Pari irrallista juttua, jotka saattaa olla hauska tietää:

-Kuinka hyvän käsityksen kokonaisuudesta saa, jos yksi lause tai lauseen osa irrotetaan kontekstista ja sen perusteella selvitellään kokonaisuutta.? Esimerkiksi aukeaman artikkeleista (monikko) tai kokonaisuudeksi tarkoitetuista artikkeleista (monikko: pääjuttu, kainalojutut, näkökulma, kommentti, kuvat) irrotetaan lause tai pari.

Omalle kohdalleni sattui vastaavaa viimeksi mtv:n kanssa. Kaikesta sanomastani toimittaja poimi kaksi lausetta ja jätti niistäkin toisesta lopun -sen tärkeimmän- pois. Seurauksena silkkaa idiotismia. Oikaisinko? Miksi ihmeessä: todennäköisesti vastineeni olisi jäänyt julkaisematta.

Omalle kohdalleni sattui vuosia sitten myös seuraavaa: samana päivänä minua oli lähestynyt toistakymmentä lehteä, Hymystä IS:aan ja kysellyt mielipidettäni naisvoimistelusta lasten ruokailuun. Aiheita, joiden kommentoimisen mielekkyyttä en ollenkaan nähnyt ja ehdotin siksi kääntymistä ko. aiheita paremmin tuntevien tahojen puoleen. Tai ainakin hanakampien kommentoijien.
Viimeinen haastattelua pyytänyt sai vastaukseksi – Kirjota ihan mitä lystäät!

Oma mokani. Toimittaja tosiaan kirjoitti mitä lystäsi jättäen kuitenkin mainitsematta että en ollut antanut haastattelua.

——–
hdmi,

”syyllinen on etukäteen päätetty”.

Näin olikin Norjan tapauksessa. Ideologinen syyllinen päätettiin (kristillis-fundamentalistit ja valkoinen keskiluokka) vaikka vielä siinä vaiheessa lehtien mukaan Breivik oli vasta-Jihad antimuslimi anti-rasisti vasemmistolainen äärioikeistolainen kemikaaleja käyttävä luomuviljelijä äidin poika pro-homoseksuaalisuus vapaamuurari jne.

Kukaan ei -en minäkään- kyseenalaista sitä että Breivik teki mitä teki. Sen kuitenkin haluaisin tietää, toimiko Breivik yksin, toimiko hän omasta aloitteestaan vai luulleen toimivansa omasta aloitteestaan vai yllytettynä. Toimiko autettuna?

Huomaa, että saarelta selvinneiden nuorten mukaan laukauksia tuli kahdesta suunnasta.
Myös on ampujaa kuvattu tummahiuksiseksi sekä vaaleaksi, poliisin univormussa olleeksi ja ilman.
Muitakin ristiriitaisuuksia on.

Osa selvinnee, kunhan poliisi vihdoin julkaisee hallintoalueen valvontakameroiden nauhat sekä saarella olleiden nuorten takavarikoiduista puhelimista, kameroista ja tietokoneista (!) saadun kuvamateriaalin.

—-
Salaliitoista: Jackie Kennedy Onassis uskoi varapresidentin olleen miehensä murhan taustalla
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=811

—-
pakinoitsija itse saattaisi tykätä Robert Anton Wilsonin tuotannosta http://vimeo.com/17955670

———
Nyt riittää minun osaltani tässä puodissa roikkuminen. Jos joku haluaa vielä tietää tai kysyä jotain, poiketkoon KissanKulmasta-blogissa tahi ottakoon yhteyttä suoraan minuun. Osoite löytyy KissanKulmasta.

Aika ihmeellistä, että Magneettimedia saa julkaista antisemitististä vihapuhetta ilman mitään kohua. Samaan aikaan perussuomalaisten sanomiset tongitaan moneen kertaan, vaikkei sitä kuuluisaa vihapuhetta tunnu löytyvän niistä ollenkaan riittävästi median tarpeisiin.

”Todellisuudessa, jossa mm. homeo-, naturo- ja naprapatia sekä kylmäfuusio toimivat ja maailmaa hallitsee (tai ainakin pyrkii hallitsemaan) salaperäinen NWO.”

Homeo- ja naturopatiasta sekä kylmäfuusiosta olkoon kukin mitä mieltä tahansa (itse en usko ennen kuin on todistettu), mutta nyt meni kirjoittajalla joko termit sekaisin tai ei tiedä mistä puhuu, sillä naprapatia on kyllä ihan tutkitusti toimivaa ja lääketieteeseen perustuvaa hoitoa ja siksikin Valviran rekisteröimä nimikesuojattu terveydenhoitoalan ammatti: http://www.biomedcentral.com/1471-2474/11/26

Naprapatia ei ole homeopatian, osteopatian tai kiropraktiikan kaltainen ”kokonaisvaltainen” oppijärjestelmä, vaan kyseessä on enemmänkin fysioterapeuttiin verrattava kapeamman erikoisalan koulutus, jossa keskitytään nimenomaan tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien konservatiiviseen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn lääketieteen hyväksi havaitsemin keinoin.

Lisää tutkimustuloksia: http://journals.lww.com/clinicalpain/Abstract/2007/06000/Naprapathic_Manual_Therapy_or_Evidence_based_Care.7.aspx

Joka ammattikunnasta löytyy toki omat erikoisuutensa, lääkäri Sulkakoski tulee kysymättä mieleen, mutta Suomen Naprapaattiyhdistykseen kuuluvat henkilöt eivät pääsääntöisesti perusta työtään ns. vaihtoehtoisiin (todistamattomiin) terapioihin.

Kieltäydyn lukemasta aiempia kommentteja.

Toteanpa vain että itse en tarvi Norjan tapauksessa mitään salaliittoa. Sionisti ja rasistisin äänenpainoin politiikkaansa ajava mielipuoli hyökkäsi Norjan valtiota ja sosiaalidemokraatteja vastaan. Siinä ihan tarpeeksi tarinaa minulle, riittää vähäksi aikaa.

Miksi yhden foliohattuhörhön ”toimittajan” kirjoituksiin pitää suhtautua niin vakavasti?
-Parasta viihdettä!

Tilasin kirjastoon kaukopalvelun kautta Gary Allenin kirjan NONE DARE CALL IT CONSPIRACY
ISBN: 0899666612. eli suomeksi”kukaan ei uskalla kutsua sitä salalitoksi”. Kuinka ollakaan, kun kirja saapui, siinä oli sisällä Norjan puolustusministeriön kirjaston leimat.

Minä muuten paranin sikainfluenssapiikin vaivoista vaihtoehtohoidoin, kun lääkäreiltä asi vaan oloa pahentavia lääkkeitä. Joten turha tuomita vaihtoehtohoitoja, kuppaus, hydrolymfa, ruokavaliohoito, luontaislääketiteen myrkynpoistoaineet ym. Kokeilkaa itse jos ette usko. Olin todella huonossa kunnosssa kun koin piikin jälkitaudin monet muodot.
Hienoa että meillä on vaihtoehtomedia, Bimeyden media toisinaan on aika härskisti asenteellisesti kirjoittava taho.

Skepsis sen kun petraa. Rokotusinfo ry sai saman pystin 2009, kun meni törkeästi julkaisemaan epäilyjä sikapiikistä. Kyllä se on inhottavaa kun ei vapaasti ja omasta tahdosta pysytä yhteisesti sovituissa aiheissa vaan mennään ja kirjoitellaan virallista totuutta vastaan. Jo se ettei niitä liitteitä tai tutkimuksia jaksa kukaan lukea, todistaa aukottomasti kaiken tuon foliohattutouhuksi.

Näitä luetaan juuri nyt