Fingerpori-sarjakuvan piirtäjä pähkäilee maailmaa vitsien takana.

Kontrolloiko juutalainen mediaa?

Pertti Jarla
Blogit Tähän on tultu 9.5.2012 07:06

Luin Facebookissa kiertävästä viestistä, että niinsanottu islamilainen jihad on pelkkä siionistinen myytti. Tämä on osa uskomuskokonaisuutta, jossa Al-Qaidan terrori-iskut ovat olleet lavastuksia, jne. Ei tästä nyt sen enempää, todettakoon vain että on olemassa mm. taistelujärjestö nimeltään Palestiinan Islamilainen Jihad.

Lukaisemani viestin kuvituksena oli kollaasi, joka visualisoi juutalaisten mediaherruutta.

siionistisen median johtohahmot

Kuva on äärimmäisen amerikkakeskeinen, mutta ehkä muu maailma edesmennyttä Aatos Erkkoa myöten on heidän ohjauksessaan. Onko kuva totuudenmukainen, löytyisikö tästä asiasta asiantuntevia arvioita? Ainakin brittiläinen The Guardian on vuosittain listannut media-alan vaikutusvaltaisimmat henkilöt. Millainen oli tilanne 2010, jolloin tuo ”siionistinen myytti”-teksti on näemmä jo kiertänyt netissä?

Vuoden 2010 listalla on kärjessä buddhalaista uskoa tunnustanut Steve Jobs. Niin tosiaan, perinteinen printtimedia ei taida ollakaan enää se kaikkein kovin juttu. Kakkosena ovat Googlen Sergei Brin ja Larry Page. Juutalaisia, kuten suomenkielisen Wikipedian lyhyehköt luonnehdinnat molemmista muistavat mainita. Kolmantena jesuiittojen kasvattama BBC:n Mark Thompson. Hänen jälkeensä itse Rupert Murdoch. Murdochin äiti oli juutalainen, mutta isänsä ei, ja mies itse on kirkossa käyvä kristitty.

Vuonna 2011 Murdoch on kuudentena, Jobs viides, Thompson neljäs ja Page kolmas. Kärki on vaihtunut, kakkosena on Twitterin Jack Dorsey. Dorseyn uskonnosta en löytänyt tietoa, mutta hän on käynyt roomalaiskatolista yksityiskoulua. Ykkösenä Guardianin 2011 listalla on Facebookin Mark Zuckerberg. Juutalainen.

Jos katsoo noita top 100 -listoja kokonaisuudessaan, juutalaiset eivät niitä juurikaan hallitse, näyttäisivät olevan suorastaan vähemmistönä. Mutta entä Google ja Facebook? Nuo jutut lavastetuista terrori-iskuista ja muista siionistisista myyteistä nimenomaan leviävät niiden välityksellä, sensuuria ei näy.

Siis, median valtaaminen ei näy noilta kauhistuttavilta juutalaisilta kovin hyvin sujuneen, ja kehittämiäänkin medioita antavat käyttää itsensä mollaamiseen.

Pertti Jarla

Kirjoittaja on porvoolainen sarjakuvantekijä.

Keskustelu

Olen törmännyt tuohon samaan kollaasiin, lukuisilla keskustelupalstoilla käydään myös keskustelua juutalaisten mediaherruudesta. Omassa tuttavapiirissänikin tämä on puhuttanut. Sikäli hämmästynyt olen siitä, että ääripäät vasemmalla ja oikealla käyttävät keppihevosena tätä samaa asiaa. Luulisi näillä tahoilla tulevan samassa satulassa eripuraa, mutta ilmeisesti yhteinen agenda tekee sovulle sijaa.

Juutalaiset käyttävät suomalaista mediaa Israel propagandan levittämiseen

Juutalaisten tavoite on saada suomalaiset Israelille myötämielisiksi ja kääntää suomalaisten asenteet sen Lähi-idässä olevia verivihollisia vastaan. Samalla juutalaiset hakevat sympatiaa itselleen. Valtaosa Israel propagandaa levittävistä juutalaisista asuu USA:ssa ja Israelissa.

Iltapäivälehden keskusteluissa juutalaiset solvaavat suomalaisia ja käyttävät meistä monenlaisia törkeitä haukkumanimiä. Juutalaiset solvaavat ja haukkuvat avoimesti kaikkia kirjoittajia, jotka esittävät kriittisiä kommentteja Israelista tai juutalaisista. Muslimeja juutalaiset solvaavat usein persuiksi naamioituneena.

Joo on siellä jokunen juutalainen ja jokunen kristitty plus buddhalainen. Miksiköhän kukaan ei ole keuhkoamassa kristittyjen mediaherruudesta ja propagandasta? Tai buddhistisesta maailmanvalloituksesta?

Miksi juutalaisia syytetään jatkuvasti maailmanherruuden himoitsemisesta, mutta ei koskaan muita uskontokuntia?

Miksi juuri juutalaistaustaisten mediamiljonäärien uskonto on niin merkittävä asia, mutta ei koskaan muilla?

”Murdochin äiti oli juutalainen, mutta isänsä ei, ja mies itse on kirkossa käyvä kristitty.”

Juutalaisuushan periytyy aina äidin kautta, eli Murdoch on juutalainen päinvastoin kuin esim Ruben Stiller, jolla vain isä oli juutalainen ja joka näin ollen on wannabe-juutalainen ;-)

Eipä tuo tilasto taaskaan muuta todista, kuin että juutalaiset ovat etevää ja menestyvää sorttia. Vuosisatojen sorto on karaissut kummasti. Kateelliset kehittelevät sitten näitä salaliittoteorioita sen sijaan, että menisivät yliopistoihin ja pääsisivät maailman ja netin herruuten hekin. Mitenkäs tuo toinen sorrettu vähemmistö mustalaiset pärjää tällä listalla?

”Christmas time is when jews are really reminded up who runs shit around here. They say that jews control the media, right? In every December all the media plays Christmas songs, Christmas movies, Christmas tv-shows. I mean, if the jews really controlled the media, you think we would be playing all this crap celebrating the birth of your false messiah? The answer of course is yes, we would — what better way to take your Christian money — but that’s not the point!” http://open.spotify.com/track/2UEZhTquCdtqf0UGWwVT0i

Kaipa tuo kulttuuri jotain ratkaisee. Jos juutalaiset ovat antaneet arvoa oppimiselle, sivistykselle ja yhteiskunnalliselle menestykselle, menestystä tulee, mm. nobelien muodossa. Tässä olisi hyvä esikuva itä-Euroopan romaneille, oman kulttuurin ei tarvitse johtaa sisäänpäinkääntymiseen, yhteisöllisyys voidaan kääntää myös hyödyksi.

Mielestäni varsin sekava rankkaus.
Steve Jobs, Sergei Brin, Larry Page, Jack Dorsey, ja Mark Zuckerberg eivät vaikuta informaation sisältöön, vaan ovat kehittäneet mediavälineitä.
Jos haluttaisiin vastaus otsikon kysymykseen, pitäisi selvittää maailman vaikutusvaltaisimpien uutistoimistojen, TV-kanavien, ja lehdistön taustat.

Natsit levittelivät näitä juttuja 30-luvulla mukaanlukien pankit ja vapaamuurarit.

Herätys ja hieman tasoa juttuihin.

Ketkaan eivat ole niin fanaattisesti juutalaismyøteisia, kuin vapaa-kirkolliset kristityt, omien havaintojeni pohjalta tehtyna havaintona.

”Sikäli hämmästynyt olen siitä, että ääripäät vasemmalla ja oikealla käyttävät keppihevosena tätä samaa asiaa”

Tämä on pääosin virheellinen käsitys nykyään.

Ääri-oikeisto on pääosin jättänyt juutalaisvastaisuuden taakseen. Äärioikeiston suuri saatana on nykyään muslimit ja afrikkalaiset, ja erityisesti se missä nämä kaksi asiaa kohtaavat eli Somalia… Juutalaisiin suhtaudutaan joko välinpitämättömästi tai ihaillen ”taistelevat rohkeasti jihadisteja vastaan”.

Juutalaisvastaisuus taas on nykään kova juttu Muslimi-yhteisöissä palestiiinalaisetn kohtalon vuoksi, sekä verhotummin äärivasemmistossa, jossa mielikuvitusvihollinen ”pankkiri = juutalainen” elää vahvasti.

”Mediacontrollista” vielä.

Kyllä, juutalaisia on paljon näkyvillä mediassa, mutta heidän esittämien mielipiteiden ja aatteiden kirjo on valtava. Vasemmiston suuri idoli ja israelin väkivallan vastustaja Naomi Klein on Juutalainen nainen. Islam-foobikoiden ”muslimit tulee, lisääntyy ja täyttää euroopan” teorian lähde taas on taas Bat Ye’or, myöskin juutalainen.

Juutalaiset pyörittävät yhtä lailla vasemmistolaisia että oikeistolaisia lehtiä. Mitään selvää yhtenäistä agendaa ei Juutalaisilla mediassa tunnu olevan.

”Miksi juuri juutalaistaustaisten mediamiljonäärien uskonto on niin merkittävä asia, mutta ei koskaan muilla?”

Siksi että sekä kommunisteilla että muslimeilla on paljon hampaankolossa Israelia vastaan. Ajatellaan, että Israelin kuuluminen sotilaallisesti ja kulttuurisesti vahvaan länteen perustuu juutalaisten suhteisiin ja rahaan. ”Länsi” taas on pitkään ollut sylkykuppina sekä kommunismissa että muslimimaailmassa että Afrikassa että tiedostavien keskuudessa lännessä. Siksi kai myös Israel ja juutalaisuus, joka nähdään Israelin taustavoimaksi.

Ei juutalauset kai kovin hallitsevia mediassa ole, raha- ja business-maailmassa niinkin. Mutta olen ollut huomaavinani, etta mediassa, eli siis TVssa, on tavallista kansanosaa isompi osuus esiintyjista homoja. Onko joku muukin huomannut saman? ainakin CNN:n toimittajissa on useita… Mutta mita sitten? Onko heidan tasonsa jotenkin huonompi tai erilainen kuin muiden? No, ei tietenkaan.

Jaahah. Tällaisten pilapiirtäjien ansiosta tästäkin asiasta totuuden esittäminen on kai pian kriminalisoitu vihapuhumisena.

Kun Israel hyökkää Iraniin, on se Jarlan mielestä varmaankin vain vastaisku, jos mediassa näin kerrotaan.

Kuka on tämä Pertti Jarla jolle on annettu palstatilaa lehdessänne? Hänen ”juttunsa” voisi pikemminkin julkaista jonkin yläasteen nettisivuilla.

Petterieinari,

Kaikki aikaansa seuraavat ihmiset tuntevat Jarlan, mutta Petterieinaria ei tunne kukaan. :)

Juutalaiset ovat liikemiehiä. Esimerkiksi Lehman Brothers, suuri osa Venäjän oligargeista on juutalasia. Kenen hallussa on suuri osa maailman timanttikaupasta?