Fingerpori-sarjakuvan piirtäjä pähkäilee maailmaa vitsien takana.

Klaus Elovaaran tietosuojaongelma

Pertti Jarla
Blogit Tähän on tultu 18.3.2012 06:55

Perussuomalaisten sanoisinko nyt jyrkempää siipeä edustava tamperelainen Klaus Elovaara vaikuttaa vihaiselta. Hän on suivaantunut tavasta, jolla mm. Jussi K. Niemelä ja Ossi Mäntylahti ovat vuotaneet julkisuuteen hänen Facebook-kirjoituksiaan.

Miten nämä kirjoitukset ovat vuotaneet ja millaisia ne ovat? Facebookissa Elovaara vaikuttaa nimellä Leon Degrelle, ansioituneen belgialaisen natsin mukaan. Kun etsii Leon Degrellen sivun, huomaa pian kuinka tietomurto on tehty: hänen Facebook-profiilinsa on avoin vieraiden luettavaksi. Kuvaruutukaappauksia sieltä voi tehdä painamalla näppäimistönsä ”print screen”-nappia.

Toisessa maailmansodassahan natsi-Saksa kunnostautui monella sodankäynnin saralla, mutta tietoliikenteen turvaaminen ei ollut yksi niistä. Kehittyneisiin salakirjoituslaitteisiin luotettiin liikaa, ja etenkin sodan viime vuosina liittoutuneet lukivatkin natsien salaviestejä ahkerasti.

Millaisia nämä kohtuullisen helposti salakatsellut Klaus Elovaaran viestit sitten ovat? Esimerkkinä tältä päivältä peräkkäiset tilapäivitykset:

”Käutännössä ei juurikaan ole mitään ” vihakirjoittelua ” se vaan on viherpunikkien luoma myytti jotta saadaan lyötyä persuja” ja

”Taidan vetää Panua turpaan kun kävelee vastaan”

Toimivaa viestiliikenteen suojaamista ei ole se, että kirjoittaa selväkielisesti julkiselle foorumille ja uhkaa sitten vetää turpaan viestien levittäjiä kun vahinko on jo tapahtunut. Kansallissosialistista Suomea organisoivien ei ehkä kannata laittaa Klaus Elovaaraa vastavakoilunsa johtoon.

Pertti Jarla

Kirjoittaja on porvoolainen sarjakuvantekijä.

Keskustelu

Klaus Elovaara on loistava kirjailija, kannattaa tutustua hänen kirjoihinsa!

Panu Petteri Höglund kirjoittaa ”PerSu ei ole ihminen, haluan nähdä PerSujen veren virtaavan” PerSuja syytetään vihapuheesta, oisko viherpunikkien aika katsoa peiliin?

Elovaara on puolueen jäsen, Höglund taas ei ole minkään puolueen jäsen. Elovaaran sanomiset leimaavat hänen puoluettaan niin kauan, kun puoluejohto antaa hänen olla jäsen. Höglundin sanomiset voidaan kaikenmaailman teemuharjujen toimesta niputtaa ’vihervasemmiston’ piikkiin, mutta miten niistä voi leimata yhtäkään tiettyä puoluetta, jää minulle auki. Samoin kuin koko epämääräinen ’vihervasemmisto’ siinä mielessä, miten persujen nettiaktiivit sitä viljelevät.

Käsittääkseni Panu on melko kaukana vihreästä taikka kommunistista, mutta kai näille pers*ille on kaikki erimieliset automaattisesti vihervasemmistolaisia punikkimädättäjiä, vai miten se nyt menikään. Joka tapauksessa Muumi Lismut on näköjään maistunu…

Perussuomalaisilla on laaja kannatus kaikissa kansankerroksissa, ja olen vakuuttunut että suurin osa heidän äänestäjistään sekä persuista itsestään on ihan reilua, lainkuuliaista, hyväntahtoista ja ehkä jopa liberaalia väkeä. Siksi en ymmärrä miksei Soini ja muu puoluejohto saa tai halua siivota tätä rikollista saastaa pois riveistään, sillä juuri nämä elovaarat ovat niitä jotka tuovat persuille jatkuvasti huonoa mainetta ja saavat puolueen näyttämään monien silmissä äärioikeistolaiselta vihapuolueelta. Jos kerran takana on niin iso jytky, niin luulisi Perussuomalaisten uskaltavan seisoa jo rohkeasti omilla jaloillaan uskottavana puolueena ilman hommasisujen tukea.

Tai sitten olen väärässä, ja persujen selkäranka onkin uskottua heikompi. Ja nämä natsit pitävät sitä pystyssä. Todistakaa, että olen väärässä, pyydän.

Johtuisikohan Soinin ja muun puoluejohdon haluttomuus puuttua tämänkaltaisiin vihakirjoitteluihin siitä, että syvällä sisimmissään Soini on itse asiassa näiden jyrkempisiipeläisten kanssa hyvin pitkälti samaa mieltä? Tätähän Soini ei voi tietenkään julkisesti sanoa, sillä se veisi ääniä pois niiltä lainkuuliaisilta ja hyväntahtoisilta persujen äänestäjiltä.

Minusta julkisuudessa esiintyvältä poliitikolta ja puoluejohtajalta voisi odottaa kannanottoja puoluettaan koskeviin asioihin, mutta niin kauan kuin asioita ei kommentoida, ainoa tulkintavaihtoehto on, että vaikeneminen on myöntymisen merkki.

Taidat olla melko ylimielinen Sinioikeistolainen? Ikäänkuin alennut PerSujen tasolle ja ymmärrät heitä?

Todista sinä Sinioikeistolainen että Elovaara on natsi, Elovaara on ollut pari vuotta minun FB-kaveri ja aina haukkunut natseja!

Kaikkea sitä netistä löytyy kun oikein etsii. Itse en käytä feispuukkia kun pelkään että musta tulee natsi jos luen niitä juttuja. Älkää te muutkaan lukeko. Vaietaan natsit kuoliaiksi.

Jos Elovaaralla ei ole vähintäänkin natsisympatioita, en tajua miksi hän pitää aliaksenaan Leon Degrelleä, ja miksi kaveripiiriinsä kuului muun muassa eräskin Muovi Aatu.

Joka tapauksessa tänään Leon Degrellen FB-sivu on suljettu. Otti sentään opikseen jatkuvista ongelmista.

Persujen ehkä kaikkein suurin ongelma on juri tämä äänekäs ja sanotaanko nyt vähemmän sivistynyt epämääräistä ja epäilyttävää taustamölyä nostattava kannattajalauma, jota tavalliset ihmiset sekä pelkäävät että syvästi inhoavat. Kerta tai kaksi Hakkaraista voisi mennä yksittäistapauksena mutta kun tätä samaa mylvintää pulpahtelee Persujen nimissä esiin viikosta ja kuukaudesta toiseen niin puolueen tulevaisuus ei voi olla kovin ruusuinen.

Tämä Klaus Elovaara tietenkin edustaa vain omaa kantaansa, ei Perussuomalaisten. Hänellä ei ole mitään oikeutta puhua muiden nimissä. Persujen poliittiset vastustajat ovat mukamas kauhuissaan, mutta todellisuudessa hehän ovat vain tyytyväisiä, että yksi pirkanmaalaisäijä pilaa PS:n mainetta niin paljon kuin töiltään ehtii. Kenenkä palveluksessa hän todellisuudessa mahtaa olla? Mielestäni tämä tyyppi pitäisi heti erottaa PS:n jäsenyydestä, ettei pääsisi enempää pilaamaan.

Ai siis se Panu Höglund. Sitä tykkäisi varmaan moni feministikin potkaista m… Todellinen toisinajattelija jollaisia Suomessa tarvitaan.

Näitä elovaaroja on persut täynnä. Eräs jo erotettiin, toinen kertoili liittymisestään natseihin että oli niin humalassa ja kansanedustajan avustaja taas vetosi tietämättömyyteensä ja yksinkertaisuuteensa.

Belgialainen poliitikko Leon Degrelle liittyi Belgian miehittäjän puolelle Waffen-SS vapaehtoisjoukon (Wallonie) komentajaksi. Hän oli innokas natsi ja katolinen. Hitler sanoi että jos hänellä olisi poika niin toivoisi Leonin kaltaisen.
Sodan jälkeen Degrelle piileskeli Espanjassa (nimellä Reina) sillä Belgiassa hänet tuomittiin kuolemaan poissaolevana. Toimi myös uusnatsijärjestöissä ja kuoli vasta 1994.

Osoittaa todella huonoa harkintakykyä tämän Belgian Quislingin ihaileminen.

Se oli kyllä vasemmistoliiton heppu, joka humalassa liittyi uusnatseihin ;) Kyllä näitä tosielämän sankareita riittää ihan jokaiseen puolueeseen.

Limingan Perussuomalaisten puheenjohtaja, entinen kunnanvaltuutettu Tuomas Okkonen on yksi uusnatsien eli Kansallisen vastarintaliikkeen jäsenyyttä hakeneista miehistä.
Eilen hän kertoi lähettäneensä jäsenhakemuksen Kansalliselle vastarintaliikkeelle humalassa vuosia sitten

En tiedä kuuluiko hän myös vasemmistoliittoon.

Se oli sitten eri kaveri se vasuri ja olihan siellä joku kokoomukselainen ja ties keitä. Mutta mitäpä tuollaisilla pikkujutuilla on kenellekään väliä? Minua ainakaan evvk.

Mitä ovat ne paljonpuhutut natsisympatiat vai ovtko ne haukkujien omaa fantasiaa, kun panetellaan toisia rotuperusteilla oleviksi ryöstömurhaajiksi. Tietoni mukaan ykskään persu ei ole tappanut ja ryöstänyt rodun perusteella joltakin jotakin yksilönä tai järjestettynä joukkona. Saksassa v. 1937 saavutettiin täystyöllisyys ja hulluus alkoi kristalliyöstä. Persujen äänestäjistä ja nokkamiehistä suurin osa on vanhojen puolueiden kannattajia tai toimijoita, joita on alkanut kyrsiä päin höpöä menevät maan asiat. OIkeampi haukun kohde olisivat ylipäätään mieltään ja puoluettaan muuttaneet, mitkä ihan änskällään muutoksen saamiseksi äänestivät salonkikelvotonta puoluetta.

” Persujen äänestäjistä ja nokkamiehistä suurin osa on vanhojen puolueiden kannattajia tai toimijoita”

Mitäs nämä puolueet ovat, natsit ja IKL?

”Saksassa v. 1937 saavutettiin täystyöllisyys ja hulluus alkoi kristalliyöstä.”

Höpöhöpöä, miksi ihmeessä puolustelet natseja? Ettei sulla olis pieniä natsisympatioita?

Aatulla ja koko puolueella oli vipannut kyllä jo aivan alusta asti ja tämän voi kuka tahansa tarkistaa lukaisemalla Mein Kampfin. Siinä kerrotaan suoraan että juutalaiset ovat kaiken pahana lku ja juuri ja tarvitaan elintilaa idästä. Onko tuollainen terveen miehen puhetta? Ilmeisesti perussuomalaisten mielestä.

…………_____
I……….I……….
I……….I……….
I_____I_____
………..I……….I
………..I……….I
._____I……….I

Käytän natsikortin ja toivotan hyvää viikonloppua! Kaikille kommunisteille ja Natsimielisille!

Näitä luetaan juuri nyt