Fingerpori-sarjakuvan piirtäjä pähkäilee maailmaa vitsien takana.

Henry Kissingerin sotarummut

Pertti Jarla
Blogit Tähän on tultu 16.1.2012 19:04

Henry Kissinger: ”Ellette kuule sotarumpujen ääntä, olette kuuroja”

Näin otsikoi Verkkomedian blogittaja Seppo KJ Utria. Hän esittää suomennoksen USA:n pahamaineisen entisen ulkoministerin Henry Kissingerin väitetystä haastattelusta otsikolla ”If You Can’t Hear the Drums of War You Must Be Deaf”.  Siinä Kissinger mm. kertoo, kuinka kolmatta maailmansotaa valmistellaan ja Call of Duty 3 -peli heijastelee tulevaa maailmanpaloa.

Ei tarvitse olla mikään Sherlock Holmes tajutakseen, että tämä on epäilyttävä haastattelu. Jos Kissinger olisi seonnut, siitä kyllä kerrottaisiin laajemminkin. Dramaattisen haastattelun lähde löytyykin nopealla Googlauksella: pilalehti Daily Squib. Daily Squib uutisoi mm. Top Gear -juontaja Jeremy Clarksonin teloituksesta.

Nyt on enää epäselvää, onko Seppo KJ Utria tarkoituksella tekemässä Verkkomediasta Daily Squibin ja Lehti-lehden tyyppistä uutisparodiaa. Toivon, että Kissingerin ”haastattelua” seuraava juutalaiskauhistelu on myös jonkinlaista pilaa.

EDIT: Unohdin tärkeän säännön, kuvaruutukaappaus pitäisi aina ottaa. Verkkomediassa selvästikin huomattiin erhe, ja artikkeli poistettiin. Tämä on laskettava julkaisulle eduksi. Samoin on todettava, että esimerkiksi Magneettimedia ei langennut tähän marraskuussa asti netissä pyörineeseen vitsiin. Ehkä parempaan suuntaan ollaan menossa?

Pertti Jarla

Kirjoittaja on porvoolainen sarjakuvantekijä.

Keskustelu

Kiitos huomiosta. Nyt voisin taas joksikin aikaa keskittyä vähemmän helppoihin maaleihin…

Se on kylläselvää, että levittämällä demokratiaa juuri niihin valtioihin joilla on rikkauksia, Amerikan yhdysvallat toimivat kuin kritityt aikoinaaan levittäessään kristinuskoa. Kovalla kädellä ja alistamalla sekä varastamalla maan rikkaudet.

Kun tähän lisätään näiden muutaman keskeisen pankin toiminta ja niiden talousheiluttelu jokaista heitä uhkaavaa maata kohtaan, saadakseen ne alistettua nykyaikaiseen maaorjuuteen. Salainen asiakirja No1 kertoo luvuissa 20-> siitä miten temppu tehdään.

Ja kun miettii ketkä johtavat sekä USA:ta ja maailman suurimpia pankkeja, ei tarvitse ihmeellistä järjesjuoksua katsoakseen kuka ajaa EU:ta liittovaltioksi, sen kaikkien maiden infroja yksityiksiksi, euroa kellumaan ja hakee liittolaista hyökkäämään kanssaan Iraniin.

En ehtinyt lukea tuota juttua, mutta se voi olla kuolevan miehen katumus-lausunto. Niinhän ihmiset yleensä kuollessaan tekevät. Tunnustavat syntinsä ja katuvat.

Eilinen kommenttini on näköjään poistettu. Te globalistit olette niin hulluja ja kuljette herrojen talutusnuorassa. Skeptikon päähän ei kertakaikkiaan mahdu tietoa. HS, Skepsi ry, Bilderberg ja mitä näitä nyt oli..

Nyt sen print-screenin voi ottaa. Teksti on ilmestynyt sinne takaisin.

Kiinnitin muuten huomiotani siihen, miten nopeasti tämän jutun otsikko linkitettiin suurimpiin foorumeihin. Ei voi kun jäädä miettimään, miten suuri organisaatio taustalla hyörii palkoollisena. Aikaa kun ei kulunut kuin muutamia minuutteja. Jollain taholla oli siis tarve lytätä tämä asia ja esittää se naurun alaisena.

Parodiallakin olisi aina jokin vastien todellisuudessa. Se ei siis ole keksittyä. Sionin viisaiden pöytäkirja on ehkä parodia. Mutta kaikki ne jutut ovat toteutuneet. Ehkäpä tekijä on seurannut toimintaa ja sitäpaitsi vastaavia lausuntoja on heitelty 1900-luvun alun sionistikokouksissa.

Kissingeriltä olen kuullut monia noita lausuntoja ihan oikeastikin. Lisäksi vaikka mitä. Nimenomaan uutta maailmanjärjestystä hän on koko ajan aivan avoimesti vaatinut ja maailmanhallitusta ja sille kaikkea valtaa. Se kuulemma tulee joko kertarysäyksellä tai hitaasti vähitellen. Mutta se tehtäisiin.

MC Piper on esittänyt 70-luvulta Kissingerin nimettömänä esittämän vision tai kuvauksen Lähi-idän politiikasta. Esittäjä on selkeästi Kissinger ja vaikka ei olisi, niin jokin todella kovan tason amerikkalainen toimija useissa hallituksissa. Siinä Israel nähdään kuin alkusoluna levottomuuksille ja sodille. Israelista käsin sodat leviäsvät lähialueille ja sitä mukaa laajemmalle.Kaikki voi nähdä ikäänkuin kärjellään seisovana pyramidina sotia ja väkivaltaa. Pyramidi kasvaa koko ajan ja seisoo kärjellään, kärkenä Israel. Tietysti se meinaa koko ajan kaatua ja sitä on tuettava sovitteluilla ym. Mutta kiistat levivät ja kietovat lopulta kaikki maailman maat. Viimein pyramidi ei kestä enää pystyssä, vaan sodista kehittyy suuri maailmansota, joka kaata koko pyramisin (maailmanrauha rikkoutuu). Suuren ja verisen loppuselvittelyn jälkeen jatsotaan sitten, millaiset itä ja länsi sen jälkeen ovat. Jos olisi enää itää ja länttä, lisää visionääri naurahtaen.

Mieluummin näitä lukeee, jotka todella osuvat maailman tapahtumien j toimijoiden ytimeen ja kulissien taakse. Tylsempiä ovat sovinnaiset ja propagandistiset pilakuvat tms.

Kylläpä muuten sionismikolumni herätti vastareaktioita ympäri medioita. He siis taitavat kuitenkin määrätä?

“Ei ole olemassa sellaista… kuin riippumaton lehdistö… Yksikään teistä ei uskalla kirjoittaa todellista mielipidetään, ja jos niin tekisitte, tietäisitte jo etukäteen, ettei sitä painettaisi lehteen. Minulle maksetaan siitä, että en kerro todellista mielipidettäni lehdessä, jolle työskentelen. Teille muille maksetaan samoista asioista, ja jos joku teistä olisi niin typerä, että kirjoittaisi rehellisiä mielipiteitä, hän saisi saman tien alkaa etsimään uutta työpaikkaa! Me olemme kulissien takana lymyilevien rikkaiden miesten työrukkasia ja sätkynukkeja… He vetelevät naruista, ja me tanssimme. Me olemme älyllisiä prostituoituja.” -John Swinton, New York Timesin henkilöstöpäällikkö puheessaan New Yorkin pressiklubille 1953

Samassa Verkkomediassa Johan Bäckman todistelee miten Syyriassa ja Venäjällä on kaikki hyvin, kun taas Suomi on Euroopan pahin ihmisoikeuksien loukkaaja. Huumorijulkaisuhan tuo on. Koskahan tekijät itse huomaavat sen.

Hyvä osoitus lähdekritiikin täydellisestä puutteesta. Jopa vitsit otetaan tosissaan jos se sopii omaan ajatusmaailmaan.

Syyriassa Mossad ahdistelee ihmisiä. Kiakki olisi muuten hyvin. Venäjällä taas Putin on asialla

Miksei kukaan ole puuttunut blogimerkinnän tärkeimpään asiaan!?!?!

Kyseessä ei mitenkään voi olla Call of Duty 3, koska sen tapahtumat sijoittuvat toiseen maailmansotaan. Tarkoitetaan varmaan peliä Call of Duty Modern Warfare 3.

Vuodenko päivät siinä vain meni, kunnes aviisiin ilmestyi tunkkainen sävy.

Onkohan Kissengin ”sekoamisessa” nyt mitään uutta. Kissinger on todella korkeaan valta-asemaan noussut hahmo ja täysin häikälemätön valtapeluri, joka on ajanut näitä samoja juttuja samaa rataa jo uransa alusta.

Nyt jo edesmennyt Christopher Hitchens nosti asiaa esille kymmenen vuotta sitten http://en.wikipedia.org/wiki/The_Trial_of_Henry_Kissinger… kirjassaan…. ja domenttielokuvakin siitä tehtiin silloin: http://www.imdb.com/title/tt0326306/

Näitä luetaan juuri nyt