Fingerpori-sarjakuvan piirtäjä pähkäilee maailmaa vitsien takana.

Äänestäjän kunnallisvaalistrategia: lakatkaa!

Pertti Jarla
Blogit Tähän on tultu 16.11.2016 09:47
Sebastian Tynkkynen on käyttäytynyt inhottavasti, kaksinaismoralistisesti ym. Meikäläinen ja muut toitottavat asiasta Facebookissa, Twitterissä, omissa blogeissa. Yksi tärkeimpiä USA:n presidentinvaalien opetuksia on, että vaaleissa voittaa se, josta puhutaan eniten. Kaikki tietävät, että Tynkkynen ...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Pertti Jarla

Kirjoittaja on porvoolainen sarjakuvantekijä.

Keskustelu

Mutta kun ne tyypit on oikeasti vallankahvassa. Okei, Tynkkynen ei ole, mutta moni muu on. Jos niistä on hiljaa, ne saa vain tehdä tuhojaan kaikessa rauhassa.

Kiinnostavaa, tämä blogi-sivu on listattu Googlen tietoturvassa ”vaaralliseksi”. Todell sankarillista nettihäirintää, jonka luulisi kustantaja Otavaa kiinnostavan enemmänkin.

Ilmeisesti kansalliskonervatiivisten joukkojen nettiosaaminen on kasvussa ja luvassa on aika paljon lisää samanlaista ihan kaikille.

Janne, esim tuon Hesburger-tapauksen taustojen selvittäminen on ollut hienoa ja tärkeää työtä. Mutta öyhötyksen jakaminen & mainostaminen vain siksi että on eri mieltä, vaikka olisi perustelutkin, väitän että kuoliaaksivaikeneminen on tehokkaampaa. Ja joku netti-ilmiantaja on ilmeisesti kanssani samaa mieltä.

Näitä luetaan juuri nyt