Ruuan matkassa pellolta pöytään ja maailmalta marketteihin.

Venäläistä rulettia maidolla

Petri Pöntinen
Blogit Pureksittua 26.4.2014 08:00
Astun Maitobaariin, muovipullo kädessäni. On arki-ilta Ahlmanin opistolla Tampereen keskustan kupeessa. Myyntihuoneen ikkuna takana makoilee ruskean laikukkaita lypsylehmiä, Suomen alkuperäiskarjaa. Opiskelijatyttö, siistissä asussa, katoaa maitohuoneeseen täyttämään astiani. Tiskillä on jaossa uude...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Petri Pöntinen

Kirjoittaja on Suomen Kuvalehden toimittaja.

Keskustelu

Lehmän maito on tarkoitettu vasikalle heti juotavaksi, suoraan utarevarastosta loppukäyttäjän suuhun. Luonnollisen maidon ei ole tarkoitus säilyä kovin kauan.

Näitä luetaan juuri nyt