Ruuan matkassa pellolta pöytään ja maailmalta marketteihin.

Raakoja totuuksia makkarasta

Petri Pöntinen
Blogit Pureksittua 29.3.2014 08:30
Raakaravinto on pop. Luonnolliset maut, mahdollisimman vähän käsitelty ruoka. Vihannekset ja marjat, idut ja siemenet, joissa säilyvät vitamiinit, entsyymit ja hyvät rasvat. Myös minä olen hurahtanut raakaan. Tarkoitan nyt suomalaismiehen rakastamaa perusvihannesta, makkaraa. Olen elänyt 47 vuotta s...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Petri Pöntinen

Kirjoittaja on Suomen Kuvalehden toimittaja.

Keskustelu

Raaka-aineiden käsittelyä kutsutaan ruoan laittamiseksi?

Näitä luetaan juuri nyt