Ruuan matkassa pellolta pöytään ja maailmalta marketteihin.

Gourmetruokaa halpakaupasta

Petri Pöntinen
Blogit Pureksittua 15.1.2014 08:30

Lämpimän leivonnaisen tuoksu lähes tyrmää Lidlin ulko-ovella.

En voi vastustaa Bretzeliä, tuota pientä saksalaista viipurinrinkeliä, jonka pinnalle on siroteltu suolanjyviä, kuin pieniä kiviä. Vehnäpulla kuljettaa muistot 1980-luvulle, interrailin tunnelmiin Hampurin rautatieasemalle.

Uunituor…

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Petri Pöntinen

Kirjoittaja on Suomen Kuvalehden toimittaja.

Keskustelu

Näitä luetaan juuri nyt