Outo ilmiö Helsingissä, uusia ravintoloita kurjuuden keskelle: "Kun ehdotin kolmannen paikan avaamista, he meinasivat ampua minut"
Helsinkiin avataan tänä syksynä puolensataa uutta ravintolaa samaan aikaan, kun jo olemassa olevat ravintolat taistelevat henkiinjäämisestä.
Helsingin Kluuvissa sijaitseva Bardot-ravintola on 19. marraskuuta niin täynnä asiakkaita kuin se rajoitusten myötä on mahdollista.
Kala- ja äyriäistiski tyhjenee illan mittaan viimeistä Gillardeau-osteria myöten.
Ranskalaistyylinen Bardot on keittiömestari Hans Välimäen uusin ravintola, joka avautui lokakuussa 2020.
Pääkaupungin ravintola-alalla käydään kovaa reviiritaistelua samaan aikaan, kun epidemia runtelee liiketoimintaa. Näyttävimmistä lanseerauksista ovat vastanneet riippumattoman ravintola-alan eli suurten ketjujen ulkopuoliset konkarit, kuten Välimäki.
Uusia ravintoloita avataan tänä syksynä puolensataa.