Suomen Kuvalehden taloustoimittajat kommentoivat rahan liikkeitä.

Tapettu keskustelu: Suomessa ei osata puhua institutionaalisista ongelmista

Paul Lillrank
Blogit Nurkanvaltaaja 21.1.2013 07:30

Kuvitus Janne Tervamäki.

Suomella on edessään joukko institutionaalisia ongelmia. Ne ovat isoja asioita, kuten kasvun hiipuminen, yrittäjyys ja innovaatiot, vanhusten ja lasten huolto, asuminen ja syrjäytyminen, joita mikään taho tai laki ei yksin kykene muuttamaan. Tarvitaan monien toimijoiden yhteisymmärrys laajan keskustelun jälkeen. Sitä ei ole suomalainen konsensus, jossa poliittisesti mahdollinen ratkaisu nostetaan heti ainoaksi totuudeksi ja muut haudataan elävältä. Kun työryhmät asetetaan poliittisten voimasuhteiden mukaan, keskustelu tapetaan jo ennen kuin se on syntynyt.

Muita keskustelun tappajia voi havainnoida seminaareissa ja mediassa.

Keskustelu alkaa jostakin ongelmasta, esimerkiksi pitkät hoitojonot. Kauhuesimerkki toisensa jälkeen nostaa tunnelmaa. Sitten joku ahdistuu ja esittää, että oikeastaan Suomessa asiat ovat hyvin, onhan tämä peräti maailman paras maa. Kuka voisi vastaan väittää? Hiljainen hyminä laskeutuu saliin.

Joku aloittaa keskustelun itselleen polttavasta ongelmasta, vaikkapa eroisien tapaamisoikeuksista. Kuohuttava esimerkki kaltoin kohdellusta isästä herättää moraalista närkästystä. Sitten joku esittää vastakkaisen esimerkin sikamaisesta isästä. Keskustelu juuttuu eipäs-juupas-juntturaan, koska kumpikaan ei osaa esittää lukuja tai edes arviota, onko tapaustyyppien suhde 1-99 vai 50-50.

Yleisin tappoväline on toteamus, että kaikki johtuu asenteista. Kukaan ei älyä esittää jatkokysymyksiä: mitä nämä asenteet ovat, ketkä niitä kantavat, miten ne vaikuttavat käyttäytymiseen, miten niitä muutettaisiin ja millä varmuudella asenteiden muutoksista seuraisi asioiden muutoksia? Yhtä hyvin voisi sanoa, että kaikki johtuu perisynnistä.

Johonkin asiaan, esimerkiksi lastensuojelun laiminlyönteihin, esitetään ulkomaista ratkaisua, vaikkapa brittityylistä totuuskomiteaa selvittämään, mitä kuka teki tai jätti tekemättä. Asianosaiset hätääntyvät, mutta ei hätää. Aina voi esittää, että ei tämä sovi Suomeen. Meillä on kotikutoiset tapamme hoitaa asioita. Yksi pieni joukko kaappaa suomalaisen identeetin ja uskottelee, että heihin kohdistuva selvitys on uhka valtakunnan itsemääräämisoikeudelle.

Jos jokin muutos, vaikkapa lääkejakelun tehostaminen enemmistön eduksi, uhkaa jonkun intressejä, voi aina esiintyä vähemmistön puolustajana. Koko maan kattava järjestelmä pitää muotoilla jonkin syrjäseudun ehdoilla. Aina löytyy jokin ryhmä, jota voi käyttää ihmiskilpenä.

Institutionaalinen uudistuminen edellyttäisi alkajaisiksi puolueettomia totuuskomiteoita ja asiantuntijavetoisia työryhmiä Ruotsin malliin. Selvitetään asiaan liittyvät tunnetut tilastot, teoriat ja ideologiset asetelmat, katsotaan ulkomaiset esimerkit ja niiden toimivuus, laaditaan vaihtoehtoisia skenaarioita ja niille ennusteet. Kun faktat ovat pöydässä, voi aloittaa poliittisen väännön siitä, mitä tehdään, kuka saa ja kuka menettää, mitkä arvot ovat tärkeimpiä. Mutta vasta sitten. Kaikilla on oikeus omiin mielipiteisiin ja oman edun tavoitteluun, mutta ei omiin faktoihin eikä omatekoiseen logiikkaan.

Paul Lillrank

Keskustelu

Tuontasoisia lähteitä ei mielestäni ole syytä tuoda tänne. Niillä ei ole sen enempää informaatio- kuin argumentaatioarvoakaan, päinvastoin ne mädännyttävät ja eltaannuttavat tätäkin palstaa.

Tyhmyys tiivistyy joukossa.

Suomen hallitus, eduskunta, ja muut valtion päättävät elimet käyvät hyvin esimerkkinä sanonnan paikkansa pitävyydestä. Kyse ei ole kuitenkaan mistään uudesta ilmiöstä.

Taloudellista ja poliittista takapakkia on otettu jo 70-luvulta saakka – populismi ja korruptio sen kun vain pahenevat. Hyvässä muistissa ovat 80-luvun hullut vuodet ja 90-luvun lama, sekä niitten ”pesu ja jälkipyykki”. 2000-luvulla mentiin mukaan eurobisnekseen, ja samalla ojasta allikkoon.

Presidentistä (uudenvuoden ”puhe” oli surkein koskaan lukemani Suomen istuvan presidentin puheista) alkaen on Suomen tämänhetkinen poliittinen eliitti kuin revitty jostain keskinkertaisesta sketsistä, ja jälki on sen mukaista.

Ainoa lohtu lienee, ettei tästä voi tilanne kovasti pahentua.

Suomessa harjoitetaan maan tapana ns.” kuoliaaksivaikenemista” – molemmilla kotimaisilla.
Esimerkkeinä tästä käy mielestäni mainiosti mm. ulkoministeri Tuomiojan keskusteluavauksen lähes täydellinen ohittaminen ainakin valtamediassa http://www.talouselama.fi/uutiset/erkki+tuomioja+suomen+pitaa+sanoa+ei+liittovaltiolle/a2161321 sekä vaikkapa valtiosihteeri Sailaksen syntymäpäivänään antama haastattelu http://uutisblogi.blogit.kauppalehti.fi/blog/28295
Lisää ajankohtaisista teemoista voi lukea vaikkapa täältä http://vartiopaikalla.wordpress.com/

Entäs holtiton maahanmuutto politiikka? Jos otat tämän asian esiin saat heti rasistileiman…!!

Suomessa ensin pitkä sota-aika, sitten vielä pitempi sodan jälkiaika, opettivat sekä kansalaiset että sen johtajat hyväksymään välttämättömyytenä, että ensin sotilaita, sitten tavallisia kansalaisia oli uhrattava ”yleisen edun” nimissä. Se oli siis pakko, ellei halunnut jatkuvasti vaihtaa presidenttejä tai hallituksia. Se oli sotatilan jatkoa.

Tasavallan kansalaisoikeuksia tuo tilanne ei voinut siis kunnioittaa. Sen havaitsivat aikaisin ns. laillisuuden puolustajat, tai ”Perustuslailliset,” jotka olivat oma puolueensa, osin väärin ”opikeistolaisina” nähtyjä. Sitä osin siksikin, ettei tuota ”laillisuutta” oikein oivallettu. Tätä tilannetta pahensi, että politiikassa ja hallinnossa tuosta ”kansalaisten uhramisesta” tehtiin kypsyyden tai tarvittavan johtajuuden ”merkki.” Kun sitä sovelsivat kaikenlaiset humpuukkkimakarit tai kapiasharjoittelijat, niin tilanne oli ajoin tosi karmea, selvästi rikollinen.

Eli ns. ”tasavalttalainen laillisuus” olisi todella määriteltävä ja palautetava. Ei se palaa noin vain, koska sitä ei ole koskaan maassa ollut. Eli tuo Perustuslakioikeus tarvittasiin – todella. Tai sitten olisi julkisuudessa määriteltävä, miten monen kansalaisen oikeudet, omaisuus, perhe, joskus henki voidaan vaihtaa tuohon ”yleiseen etuun.” Sekin tulee määritellä. Omituiselta joka tapauksessa tuntuu, että tuhansia kansalaisia voitiin myydä ”velkaorjiksi” muille maille, mitä Koiviston alla siis tapahtui. Miten se voi olla ”laillista?”

Eli tulisiko ehkä säätää erikseen, mitä tehdä mahdollisesti vastuutomassa tilassa päätöksiä tekeville maan johtajille. Ainakin Kekkosen aikana olisin tullut päättää siitä, miten monen promille alla valtiolaivaa sai ohjata. Jotakin tosi omituista Koivistonkin touhuissa oli.

Niin ja pitää osata repiä kulissit irti. Kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Pitää osata kyseenalaistamisen taito ja auktoriteettien haastaminen. Se virallinen ”propaganda” ei aina ole se absoluuttinen totuus.
Kenen etuja kulloinenkin tilanne palvelee?

Tässä hyvät lähtökohdat yhteiskuntafilosofiseen keskusteluun. Miten valtio tulisi järjestää ? Miten instituutiot tulisi järjestää? Mikään järjestelmä ei ole itsestään parempi, kaikissa on hyvät ja huonot puolensa. Pitää myös oikeasti toteuttaa sitä järjestelmää mikä kulloinkin sattuu olemaan paperilla. Ei demokratiakaan itsestään toteudu. On muuten hallintomuodoista eniten kansalaisten aktiivisuutta vaativa, mikä ei ainakaan Suomessa tällä hetkellä ole kovin korkea. Demokratia on kriisissä myös Eu:n päätöksenteon myötä . Lisäksi julkinen keskustelu ja kansalaismielipiteet tukahdutetaan myös erittäin tehokkaasti. Mutta tämä vaatii kansalaisilta aktiivista otetta ja politiikan tiivistä seuraamista, äänestysintoa ja muuta vaikuttamista. Eli passiivisuus tekee tilaa väärinkäytöksille. Wake up Finland

Vakuutuslääkärimafia Suomessa
Artikkelit | 3 Comments
Lukijat, linkit 9.11.2011

1. Vakuutusyhtiöt kouluttavat uusia lääkäreitä vakuutuslääkäreiksi “vanhemman vakuutuslääkärin” ohjauksella. Samalla koulutettava vakuutuslääkäri opiskelee muutaman kirjan sisällön, jotka “pahimmat” alan vanhat vakuutuslääkärit ovat kirjoittaneet. Kun opiskeleva vakuutuslääkäri sitten suorittaa “tutkinnon”, myöntää Suomen Lääkäriliitto hänelle vakuutuslääketieteen erityispätevyyden!! Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että tälle uudelle vakuutuslääkärille myönnetään laillinen tapa toimia täysin mielivaltaisesti potilaita kohtaan, ilman mitään pelkoa joutua vastuuseen tekemistään ja jopa ihmisarvojen loukkauksista.

2. Sosiaali-ja terveysministeriö asettaa ns. sosiaalituomioistuimiin näitä vakuutuslääkäreitä, joilla on tämä “maaginen” erityispätevyys, ns. asiantuntijalääkäreiksi. Esim. vakuutusoikeudessa nämä vakuutusyhtiöiden kouluttamat lääkärit toimivat valanvannoneina tuomareina, eli ovat mukana vakuutusoikeuden ns. jaoksissa, missä tehdään päätöksiä mm. tapaturma-,liikennevahinko-, potilasvahinko ja ammattitautitapauksissa. Miten tavallinen kansalainen voi ymmärtää normaalin jääviysasian, onhan nämä “tuomarit” vastapuolen=vakuutusyhtiöiden kouluttamia ja useimmiten vuosikausia vakuutusyhtiöissä työskennelleitä ja siten vakuutusyhtiöiden elättämiä lääkäreitä.

3. Koska nämä “tuomarinvalan” vannoneet vakuutuslääkärit toimivat istuvina tuomareina, kaikki heidän potilaasta antamat lausunnot salataan potilaalta, koska lausunnot kuuluvat ns. neuvottelusalaisuuden piiriin. Pari vuotta sitten vakuutusoikeuslakia muutettiin niin, että asiakirjojen salassapitoaika on 80 vuotta! Miksi pitää salata tietoja, vaikka vakuutusoikeudesta oikeutta hakeva ihminen antaa luvan kaiken oman asiansa asiakirja-aineiston julkaisemiseen?? Siksi, että vakuutusoikeuden toiminta , toimintatavat, hylkypäätökset ja niiden olemattomat perustelut eivät kestä päivänvaloa, vaan vakuutusoikeus on vain ja ainoastaan vakuutusyhtiöiden hylkypäätösten kumileimasin!

4. Vain osasta vakuutusoikeuden päätöksistä saa valittaa KKO:hon, jos KKO antaa valitusluvan. Joissain tapauksissa KKO pyytää VALVIRALTA(ent. TEO:lta) asiantuntijalääkärin lausuntoa, ennen kuin tekee asiassa päätöksen. On tapauksia, että VALVIRAN (ent TEO:n) lääkäri antaa potilasta suosivan lausunnon, jolloin VALVIRA pyytää toiselta tai jopa kolmannelta lääkäriltä lausunnon, joka on potilaalle epäoikeudenmukainen ja sen VALVIRA lähettää KKO:lle! VALVIRA:han edustaa Suomessa arvostetuinta ja asiantuntevampaa lääketieteellistä osaamista(omasta mielestään), mutta todellisuudessa VALVIRA:n käyttämät lääkärit (usein vanhoja eläkelääkäreitä) ovat osaamiseltaan ja tietämykseltään 10-20 vuotta jäljessä tämän päivän lääketieteen koulutusta ja osaamista.

5. Kun KKO yleensä hylkää ihmisten valitukset, lukee päätöksen lopussa: tästä tuomiosta ei voi valittaa. Eli tällä lauseella tavallinen ihminen alistetaan vääryyden avulla ja hän menettää samalla osan omasta ihmisarvostaan ja ihmisoikeuksistaan. TOSIASIA on, että KKO:n päätöksestä voi valittaa Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen 6 kk:den aikana KKO:n päätöksestä. Tämä yritetään salata tavallisilta ihmisiltä.

6. Jos ja kun ihminen tekee valituksen EIT:hen, siellä hänen valituksensa käännetään EIT:n viralliselle kielelle. Käännöksissä tapahtuu virheitä ja uusia papereita ilmestyy valituksiin. Näistä valittaja ei saa tietoa ennen kuin saa EIT:n päätöksen! TIEDOKSI: kun suomalainen valittaa EIT:hen, osallistuu hänen asiansa käsittelyyn ja päätöksen tekoon Suomen valtion asettama tuomari, jolle Suomen valtio maksaa palkkaa n. 1 miljoona euroa/ vuosi!!! Tässäkään tapauksessa ko. Suomen valtion tuomari ei ole jäävi käsittelemään suomalaisen tekemää valitusta, vaikka valittajan vastapuolena EIT:ssä on SUOMEN VALTIO!!!! YHTEENVETO: Missä on suomalaisen esim. tapaturmassa loukkaantuneen ja pysyvästi loppuelämänsä työkyvyttömänä elävän ihmisen oikeusturva?? Vastaus: EI MISSÄÄN!!! Kuten yksi pahimmista vakuutuslääkäreistä, Juhani Juntunen lausui eräässä TV-ohjelmassa: Tämä on pomminvarma systeemi!

7. Mitä pitää tehdä: lakkauttaa vakuutuslääkärimafia, antaa kaikille vakuutusoikeuden mielivaltaisille päätöksille alistetuille oikeuden saada kaikki itseään koskevat asiakirjat julkisiksi ja saattaa asiansa käräjäoikeuden käsittelyyn, missä vakuutusyhtiön nimeämiä vakuutuslääkäreitä kuullaan valanvannoneina todistajina, ei tuomareina!!

8. VAKUUTUSOIKEUS kirjoittaa hylkypäätöksessään: vakuutusoikeus voi oman harkintansa mukaan ottaa huomioon tai olla ottamatta huomioon asiassa esitettyjä todisteita!! Onko tällainen Vakuutusoikeuden perustelu perustuslain ja Suomen lakien mukainen??

9. VAKUUTUSOIKEUS tulee lakkauttaa ja suorittaa sen toiminnasta ja vuosikausia jatkuneesta vakuutusyhtiöitä suosivasta päätöksenteosta puolueeton rikostutkinta (valitaan esim. 10 eri lääketieteen erikoisalojen lääkäriä, jotka tutkivat potilaan esittämät lääkärinlausunnot ja vertaavat niitä vakuutusyhtiön lääkärin lausuntoihin ja sitten päättävät, kuka asiassa on oikeassa) ja saattaa todetut syylliset tuomiolle ja korvaamaan aiheuttamansa vahingot. Kuka tavallinen ihminen voi uskoa vakuutusoikeuden puolueettomuuteen, kun päätösten hylkyprosentti on yli 90!!

Kalevi Hautakangas
Share

Linkit :

http://www.promerit.net/2011/11/kalevi-hautakangas-vakuutuslaakarimafia-suomessa/

http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?p=12839216#post12839216

Vakuutuslääkärimafia Suomessa
Artikkelit | 3 Comments
Lukijat, linkit 9.11.2011

1. Vakuutusyhtiöt kouluttavat uusia lääkäreitä vakuutuslääkäreiksi “vanhemman vakuutuslääkärin” ohjauksella. Samalla koulutettava vakuutuslääkäri opiskelee muutaman kirjan sisällön, jotka “pahimmat” alan vanhat vakuutuslääkärit ovat kirjoittaneet. Kun opiskeleva vakuutuslääkäri sitten suorittaa “tutkinnon”, myöntää Suomen Lääkäriliitto hänelle vakuutuslääketieteen erityispätevyyden!! Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että tälle uudelle vakuutuslääkärille myönnetään laillinen tapa toimia täysin mielivaltaisesti potilaita kohtaan, ilman mitään pelkoa joutua vastuuseen tekemistään ja jopa ihmisarvojen loukkauksista.

2. Sosiaali-ja terveysministeriö asettaa ns. sosiaalituomioistuimiin näitä vakuutuslääkäreitä, joilla on tämä “maaginen” erityispätevyys, ns. asiantuntijalääkäreiksi. Esim. vakuutusoikeudessa nämä vakuutusyhtiöiden kouluttamat lääkärit toimivat valanvannoneina tuomareina, eli ovat mukana vakuutusoikeuden ns. jaoksissa, missä tehdään päätöksiä mm. tapaturma-,liikennevahinko-, potilasvahinko ja ammattitautitapauksissa. Miten tavallinen kansalainen voi ymmärtää normaalin jääviysasian, onhan nämä “tuomarit” vastapuolen=vakuutusyhtiöiden kouluttamia ja useimmiten vuosikausia vakuutusyhtiöissä työskennelleitä ja siten vakuutusyhtiöiden elättämiä lääkäreitä.

3. Koska nämä “tuomarinvalan” vannoneet vakuutuslääkärit toimivat istuvina tuomareina, kaikki heidän potilaasta antamat lausunnot salataan potilaalta, koska lausunnot kuuluvat ns. neuvottelusalaisuuden piiriin. Pari vuotta sitten vakuutusoikeuslakia muutettiin niin, että asiakirjojen salassapitoaika on 80 vuotta! Miksi pitää salata tietoja, vaikka vakuutusoikeudesta oikeutta hakeva ihminen antaa luvan kaiken oman asiansa asiakirja-aineiston julkaisemiseen?? Siksi, että vakuutusoikeuden toiminta , toimintatavat, hylkypäätökset ja niiden olemattomat perustelut eivät kestä päivänvaloa, vaan vakuutusoikeus on vain ja ainoastaan vakuutusyhtiöiden hylkypäätösten kumileimasin!

4. Vain osasta vakuutusoikeuden päätöksistä saa valittaa KKO:hon, jos KKO antaa valitusluvan. Joissain tapauksissa KKO pyytää VALVIRALTA(ent. TEO:lta) asiantuntijalääkärin lausuntoa, ennen kuin tekee asiassa päätöksen. On tapauksia, että VALVIRAN (ent TEO:n) lääkäri antaa potilasta suosivan lausunnon, jolloin VALVIRA pyytää toiselta tai jopa kolmannelta lääkäriltä lausunnon, joka on potilaalle epäoikeudenmukainen ja sen VALVIRA lähettää KKO:lle! VALVIRA:han edustaa Suomessa arvostetuinta ja asiantuntevampaa lääketieteellistä osaamista(omasta mielestään), mutta todellisuudessa VALVIRA:n käyttämät lääkärit (usein vanhoja eläkelääkäreitä) ovat osaamiseltaan ja tietämykseltään 10-20 vuotta jäljessä tämän päivän lääketieteen koulutusta ja osaamista.

5. Kun KKO yleensä hylkää ihmisten valitukset, lukee päätöksen lopussa: tästä tuomiosta ei voi valittaa. Eli tällä lauseella tavallinen ihminen alistetaan vääryyden avulla ja hän menettää samalla osan omasta ihmisarvostaan ja ihmisoikeuksistaan. TOSIASIA on, että KKO:n päätöksestä voi valittaa Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen 6 kk:den aikana KKO:n päätöksestä. Tämä yritetään salata tavallisilta ihmisiltä.

6. Jos ja kun ihminen tekee valituksen EIT:hen, siellä hänen valituksensa käännetään EIT:n viralliselle kielelle. Käännöksissä tapahtuu virheitä ja uusia papereita ilmestyy valituksiin. Näistä valittaja ei saa tietoa ennen kuin saa EIT:n päätöksen! TIEDOKSI: kun suomalainen valittaa EIT:hen, osallistuu hänen asiansa käsittelyyn ja päätöksen tekoon Suomen valtion asettama tuomari, jolle Suomen valtio maksaa palkkaa n. 1 miljoona euroa/ vuosi!!! Tässäkään tapauksessa ko. Suomen valtion tuomari ei ole jäävi käsittelemään suomalaisen tekemää valitusta, vaikka valittajan vastapuolena EIT:ssä on SUOMEN VALTIO!!!! YHTEENVETO: Missä on suomalaisen esim. tapaturmassa loukkaantuneen ja pysyvästi loppuelämänsä työkyvyttömänä elävän ihmisen oikeusturva?? Vastaus: EI MISSÄÄN!!! Kuten yksi pahimmista vakuutuslääkäreistä, Juhani Juntunen lausui eräässä TV-ohjelmassa: Tämä on pomminvarma systeemi!

7. Mitä pitää tehdä: lakkauttaa vakuutuslääkärimafia, antaa kaikille vakuutusoikeuden mielivaltaisille päätöksille alistetuille oikeuden saada kaikki itseään koskevat asiakirjat julkisiksi ja saattaa asiansa käräjäoikeuden käsittelyyn, missä vakuutusyhtiön nimeämiä vakuutuslääkäreitä kuullaan valanvannoneina todistajina, ei tuomareina!!

8. VAKUUTUSOIKEUS kirjoittaa hylkypäätöksessään: vakuutusoikeus voi oman harkintansa mukaan ottaa huomioon tai olla ottamatta huomioon asiassa esitettyjä todisteita!! Onko tällainen Vakuutusoikeuden perustelu perustuslain ja Suomen lakien mukainen??

9. VAKUUTUSOIKEUS tulee lakkauttaa ja suorittaa sen toiminnasta ja vuosikausia jatkuneesta vakuutusyhtiöitä suosivasta päätöksenteosta puolueeton rikostutkinta (valitaan esim. 10 eri lääketieteen erikoisalojen lääkäriä, jotka tutkivat potilaan esittämät lääkärinlausunnot ja vertaavat niitä vakuutusyhtiön lääkärin lausuntoihin ja sitten päättävät, kuka asiassa on oikeassa) ja saattaa todetut syylliset tuomiolle ja korvaamaan aiheuttamansa vahingot. Kuka tavallinen ihminen voi uskoa vakuutusoikeuden puolueettomuuteen, kun päätösten hylkyprosentti on yli 90!!

Kalevi Hautakangas
Share

Linkit :

http://www.promerit.net/2011/11/kalevi-hautakangas-vakuutuslaakarimafia-suomessa/

http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?p=12839216#post12839216

kerane11 kerane11 on offline-tilassa

Rekisteröitynyt käyttäjä

Rekisteröitymispäivä: 12.04.2009
Sijainti: Salla
Viestejä: 22

Vakiovalinta Miksi kansalaiskeskustelulla on tyhjät kuoret ? Siksi . . . , etta . . .

Hilla-Hullu kysyy myoskin neuvoja seuraavaan moraaliongelmaan :

Etta mitahan yarttis tehda , kun kansalaiskeskustelussa kumisee vain tyhjat
ja ontot kuoret ?

http://www.promerit.net/2013/01/8334/

http://portti.iltalehti.fi/keskustelu//showthread.php?t=872874

durian
26.1.2013 19:22

Ei ole sama, eikä se ole oikein…

Peruskysymys on mitä nyt oikein tehdään?

Suurinta osaa koko 5.5 megan populaation täysi-ikäisestä väestöstä ei kiinnosta tipan tippaa missä mennään, mutta silti he hankkivat lapsia ja kasvattavat ne samaan kuosiin kuin missä itse ovat.

Tietoisuus kasvattaa tuskaa. On helpompi syyllistyä älylliseen epärehellisyyteen yhteiskunnallisissa asioissa kuin alkaa ajatella omilla aivoillaan.

Kaikilla kuitenkin on sellaiset, genitaaleista riippumatta, -on vain kysymys siitä, millainen ohjelma niihin on ajettu.

Siihen rakoon on haukkojen helppo iskeä ja saada rahvas mihin uskoon hyvänsä. Pääasia on pysyä itse kiinni “puikoissa”, maksoi mitä maksoi, -minkä hyvänsä kustannuksella, paitsi omalla.

Jos et kulje valtavirran mukana, joudut eristetyksi. Suomi kun on erilaisin formaatein etähallittu periferia, jossa terveellä järjellä ei ole enää sijaa.

Kuvaavaa on esim. se osa Tv ohjelmistosta, joka tulee muilta kuin nk. “kaupallisislta kanavilta”. Kanavasta riippumatta kaikki on samaan muottiin valettua tavaraa…

– Osta rintaliivejä, kutistä läskit näkymättömiin, vatkaa selkää ihmelaitteilla, pudota painosta ylimääräiset 50 kiloa pois, jne…

Vaihtelua tähän tuovat erilaiset tosi-tv kuviot tai samaan formaattiin paikalliskehyksin valetut “universaaliohjelmat”, Idolsit, selviytymiskisailut “tosiolosuhteissa”, remonttihommat, dramatisoidut tarinat tappajaeläimistä, rakennusprojekteista, ja kusipäistä jotka ajavat rekkoja Alaskan hengenvaarallisilla reiteillä jne.

Elokuvat näytetään kaikilla kanavilla useaan kertaan, siis uusintoina useiden vuosien takaa. Mitään uutta kuvioihin ei tule. Näin kun on hyvä, niin näin mennään eteenpäinkin.

20 vuoden kuluessa on tapahtunut nk. ohjattu homogenisoituminen olosuhteisiin joissa väestön majoriteetilla on kaikilla samanlainen Mikki-Hiiri ja Aku-Ankka.

Majoriteetti hokee samoja aforismeja, joita yhteiskunnan näköalapaikoille nostetut idiootitkin saamansa vastikkeeksi hokevat.

Pahinta mikä ajateltavissa on, on nimenomaan se, että se koskee koko Arkadianmäen edusporukkaa…, joitain poikkeuksia lukuunottamatta.

Eräs parhaista esimerkkikuplista tässä suhteessa on Nokiailmiö. ja siihen liittynyt poliittinen paskanjauhanta.

Jo -90 luvulla lähes koko ko. yhtiön osakekanta oli Ämerikkalaisten eläkevakutusyhtiöiden omistuksessa, joko suoraan tai mutkan kautta.

Yhtiön “suomalaisuus” oli pelkkä kupla jo silloin, eikä sen vaikutus finansiaalisesti Suomen talouselämään ole ollut kun joidenkin prosenttien luokkaa.

Siitä huolimatta lähes koko yhteiskunnan julkisin varoin “rakenneutut” tutkimus yms. tukiorganisaatiot, oli valjastettu palvelmaan tätä ihmeilmiötä selittäjineen, joita ovat pääministeri Esko Ahosta alkaen olleet muutkin alansa yrittäjät.

Onko kukaan koskaan ajatellut mitä siinä homassa menetettiin. Ei mitään tietenkään, siinähän vaan saatiin vai mitä…?

Poliitikko on henkilö jolla suun ympärillä ovat ne poimut jotka muilla ovat aivoissa, kuvaten ko. toiminnallista kapasiteettia.

Jotkut idiootit julkisuudessakin esiintyessään kaipaavat uusia Nokioita tekemään ihmeitä Suomessa. Koko ajatus on täysin absurdi. Kaikki munat yhteen koppaan ja sitten potku perseeseen. Siinä sitten taas menevät, niinkuin menivät, kuten ennenkin. Sitäkö sitä halutaan, että paljon hyödyllistä jää tekemettä.

Suomi on liian pieni yksikkö kehittääkseen globaaliahmateille uutta ahmittavaa, samalla kuin yrittää itse tulla toimeen.

On selkeitä havaintoja siitä, että esim. Suomen teollisuuspoliittisista linjauksista päättävillä poliitikoilla ei ole mitään käsitystä siitä mikä merkitys milläkin asialla on. Silti he päättävät niistä… Pääasia kun päättää kuten kehyksiin kuuluu.

Ongelman ydin on siinä että virhepäätöksiä ei kuitenkaan kyetä korjaamaan ajoissa, -joko halun tai kyvyn puuttuessa.

Tätä esimerkkinä voisi mainita nk. -90 luvun lamakauden, jonka sankareiden oikea paikka olisi Sukevan valtionvankilassa, ja niistä heikompilahjaisten valtion mielisairaalassa Niuvanniemessä. Piikkiä perseeseen ja tabuja napaan loppuiäksi.

Silti ne juoksentelevat vielä vapaalla jalalla, kuka missäkin edustehtävissä, -siis palkintona jostain.

Sama koskee monia muitakin asioita.

Kuvittele siinä ympäristössä josta edellinen oli vain pieni murto-osa, että syntyisi todellaa vakavaa ja kriittistä keskustelua muutoksen tarpeista.

Sen keskustelun pitää johtaa toimintaan. Sitten vasta sillä on merkitystä. Siis sellaista, joka poliitikkojenkin on otettava huomioon.

Suomessa usein, kuten muissakin Pohjoismaissa naureskellaan sille kuinka muualla Euroopassa oisoitetaan mieltä. Ihmiset ajavat omaa asiaansa kadulla, -jos sitä kerran ei ajeta hallintokoneistoissa.

Viime aikona on myös naureskeltu ryssien touhuille. Jos kysyt kadun mieheltä tai naiselta siellä jotain, -hänellä on aina ajateltu mielipide. Kukaan ei sano, että “emmää tierä, tarttis tehrä jotain”.

Poliitikot ovat Suomessa täysin uudelleenkirjoitettavia, joitain poikkeuksia lukuunottamatta, kuten DVD-levyt ja muut romput, kun on vaan tarpeelliset pelit ja vehkeet.

Tulos on nyt nähtävissä. Ne rakentavat vain omaa hyvinvointiaan ja pyrkivät pelastamaan niissä kehyksissä nahkansa, kykenemättöminä tekemään mitään muuta.

Siksi kansalaiskeskustelulla on tyhjät kuoret.
Vastaa

http://www.promerit.net/2013/01/8334/

http://portti.iltalehti.fi/keskustelu//showthread.php?t=872874

Vastaa lainauksen kanssa

kerane11 kerane11 on online-tilassa
Rekisteröitynyt käyttäjä

Rekisteröitymispäivä: 12.04.2009
Sijainti: Salla
Viestejä: 23
Vakiovalinta Muumi – Mamma paljasti vohdoinkin todelliset karvansa :
Muumi – Mamma paljasti vohdoinkin todelliset karvansa :

http://portti.iltalehti.fi/keskustelu//showthread.php?t=872874

Siis rahasta ! Yksinomaan rahasta Tuo Meidan Suomemme Koyhien

ja Varattomien Rakas Tyovaenjohtajattaremme valitutt itsensa perati

kaksi kertaa Linnaan Valtakuntamme Aidiksi !

Syyna tahan innokkaaseen pyrkyryyteen oli siis Raha !

Siksipa piti juonitella tosi harskisti paljon ansiokkaampi demaripresidentti

Martti Ahtisaari pois toiselta kaudeltaan , etta Muumi – Mamman Kasi –

Veska tayttyisi fyffesta !

Kiitoksia Sauli Niinistolle vapaaehtoisesta palkkionsa alennuksestaan !

Nythan sitten ensi kertaa MuumMammakin arahti , kun hanen kukkarollaan

kaytiin . Sita ennen kahteentoista vuoteen han ei tehnyt mitaan virkansa

eteen !

http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?p=12849150#post12849150

Ei vain armorikkautta, vaan oikeutta !

Artikkelit | 2 Comments

Kalevi Kannus 29.1.2013

Leikekuva Iltalehti 28.1.2013

http://www.promerit.net/2013/01/18998/

Onko tasavallan presidentti Sauli Niinistön “katumuksen” osoitus yhtä “aito” kuin hänen palkkioalennuksensa ja johtaako ulkomaiselle medialle annettu tunteenilmaisu myös käytännön toimiin?

Tässä palaute arkistosta:
—– Alkuperäinen viesti —–
Lähettäjä: “Suominen Lea”
Vastaanottaja: kalevi.kannus
Lähetetty: 15. tammikuuta 2003 15:20
Aihe: Ministeri Siimekseltä

Tiedoksenne 29.11.1999 talouspoliittisessa kokouksessa läsnäolleet ministerit:
Lipponen, Heinonen, Siimes ja Biaudet.
Toisessa 8.12.1999 talouspoliittisessa kokouksessa läsnäolleeet ministerit: Niinistö, Heinonen, Mönkäre, Hemilä, Siimes ja Tuomioja.

Käsittelyn pohjana oli saatavien myynnistä järjestetyn tarjouskilpailun tulokset, ja 8.12 kokouksessa valiokunta puolsi saatavakannan myyntiä Cargill Inc + Aktiv Hansalle, jonka kanssa kauppa toteutui ja kauppakirja allekirjoitettiin 31.3.2000.

Saatavakannan myynti perustui jo edellisen hallituksen aikana tehtyyn päätökseen ajaa omaisuudenhoitoyhtiön toiminta alas.

Suvi-Anne Siimes

terveisin
Lea Suominen
Ministeri Siimeksen erityisavustajien sihteeri
Valtiovarainministeriö
* * *
OTE kauppakirjasta 31.3.2000

Myyjät Omaisuudenhoitoyhtiö Arsenal Oyj
Omaisuudenhoitoyhtiö Arsenal-SSP Oyj
Omaisuudenhoitoyhtiö Arsenal-Silta Oyj

Ostajat Aktiv Hansa Oy
C & A Finland Oy
Kaupan kohde
yhteensä noin 76.000 saatavaa
yhteensä noin 57.000 vastuussa olevaa

Myytyjen saatavien pääomat
yhteensä noin 12 miljardia markkaa

Kauppahinta
600 miljoonaa markkaa, joka myöhemmin on alentunut jonkin verran kauppakirjan ehtoihin perustuvien hinnanalennusten vuoksi

Ote kauppaehdoista
Kohta 4.2.3.2 Lainmuutos

Tämä kohta koskee kaikkia relevantin lainsäädännön mutoksia tai jokaista uutta lakia tai säädöstä (jäljempänä ”Lainmuutos”) tai mitä tahansa Suomen Eduskunnassa alullepantua virallista menettelyä sellaisen lainmuutoksen aikaansaamiseksi mukaan lukien muun muassa ulosottolain uudistaminen ennen vuoden 2008 loppua. Mikäli tällainen Lainmuutos taannehtivasti rajoittaa Ostajien kaupan kohteeseen kuuluvien saamisten tai panttivakuuksien täytäntöönpanoon, perintään, pakkorealisointiin tai pakkotäytäntöönpanoon käytettävissä olevaa aikaa lyhyemmäksi kuin 10 vuodeksi (10) siirtopäivästä lukien, niin silloin Myyjät ovat velvollisia tarkoituksella saattaa Ostajat samaan asemaan kuin he olisivat olleet, mikäli lainmuutosta ei olisi tapahtunut, korvaamaan Ostajille silloin jäljellä olevan kaupan kohteen käyvän arvon Lainmuutoksesta johtuvan alenemisen maksamalla Ostajille rahamäärän, joka vastaa kaupan kohteen arvioitua ja/tai todellista arvon alenemista.

Sellaisen Lainmuutoksen tai alullepannun virallisen menettelyn seurauksena Ostajat voivat milloin tahansa ennen vuoden 2008 loppua antaa Myyjille tiedoksi sitä koskevan ilmoituksen ja Myyjillä on velvollisuus neuvotella Ostajien kanssa sellaisen arvonalennuksen määrästä. Mikäli kyseisestä määrästä ei ole päästy osapuolten kesken kuudenkymmenen (60) päivän kuluessa ilmoituksen tiedoksiannosta, kummallakin osapuolella on oikeus saattaa asia tämän sopimuksen 19 kohdan mukaisesti lopullisesti ratkaistavaksi.

19 VÄLITYSLAUSEKE

Tätä sopimusta kokevat kaikki riidat ratkaistaan lopullisesti Suomen välimiesmenettelylain (967792) mukaisessa välimiesmenettelyssä. Sekä Ostajat yhteisesti että myyjät yhteisesti valitsevat kumpikin yhden välimiehen ja näin valitut välimiehet valitsevat välimiesoikeuden puheenjohtajan. Mikäli Ostajat tai myyjät eivät ole nimenneet välimiestään kolmen (3) viikon kuluessa välimiesmenettelyn aloittamista koskevan ilmoituksen vastaanottamisesta tai välimiehet eivät ole nimenneet puheenjohtajaa kolmen (3) viikon kuluessa vastaajan välimiehen nimeämisestä nimeää puuttuvan välimiehen tai puheenjohtajan Suomen Keskuskauppakamarin Välityslautakunta. Välimiesmenettelyn paikka on Helsinki ja välimiesmenettelyn kieli englanti.
Share
Aiheeseen liittyviä artikkeleita

20.10.2012 — Kiusatun pienyrittäjän tuskanhuuto (15)
Kauppalehden OPTIO. 30, elokuuta 2012 on julkaissut koko aukeaman jutun Nummi-Pusulassa toimivan Diversikauppa Kasvihuoneilmiön omistajan kujanjuoksusta. Ka…
10.10.2012 — (4)
Suomen ”pankkien kriisin” selvitys E-kirjana tästä. ”Pankkikriisi” ja sen hoitoon liittyvä salainen pankkituen etupiirijako on Suomen taloushistorian suu…
12.10.2011 — Halosen salaiset “konklaavit”? (20)
Julkaistu aiemmin 16.6.2011 Tässä ILTALEHDEN 15.6.2011 paljastamassa jutussa on kovasti tutun oloinen perustelu: Saman sortin perustelun sain prsidentti…
30.6.2010 — “Rahakriisit” lainkäytön korruption äiti (0)
Suomi on lainkäytön osalta korruptoituneempi yhteiskunta kuin yleisesti tiedetään ja uskotaan. — ”Pankkikriisi” ja sen hoitoon liittyvä salainen pankkituen …
21.1.2013 — Valheita valheiden perään, että taantuma olisi ohi. (5)
EURON pelastusta ei näy eikä kuulu. Taitaa olla tämä Euromme (kavereineen) epäluotettavaa tyyppiä, ihan niin kuin isukkinsa Usko, joka jouluaattona 2008 huikka…

http://www.promerit.net/2013/01/18998/

Tagit: ihmisoikeusloukkaukset, pankkikriisi, rahakriisi, salaaminen.
2 Responses to “Ei vain armorikkautta, vaan oikeutta!”

Suomessakin tehtiin Poliittisia Murhia viela 30 vuotta sitten – Uskomatonta !

kerane11 kerane11 on online-tilassa
Rekisteröitynyt käyttäjä

Rekisteröitymispäivä: 12.04.2009
Sijainti: Salla
Viestejä: 28
Vakiovalinta Suomessakin tehtiin Poliittisia Murhia viela 30 vuotta sitten – Uskomatonta !
Noin madannaista oli Mauno Koiviston pyrkiminen Kalifiksi Kalifin

Paikalle Suomen Pankista ! Jopa KGB:n ” Myrkky – Neuvosten ”

palveluja sovellettiin surutta ! Siis Suomessakin tehtiin Poliittisia

Murhia viela 30 vuotta sitten – Uskomatonta !

http://www.promerit.net/2011/09/tupo-papisto/

http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?p=12857689&posted=1#post12857689

Tupo-papisto?
Artikkelit | 2 Comments
Kalevi Kannus 10.9.2011

Mauno Koiviston väärä politiikka ja KGB

Osio Mikko laakson luentoselostuksesta:

Seminaarin kysymysosiossa Urmas vastasi alustuksen pohjalta heränneeseen ja esittämääni kysymykseen koskien Koiviston valtaannousua edeltäviä tapahtumia. Urmas toi julkisuuteen Keijo Liinamaan toteamuksen, jonka mukaan sosialidemokraattien presidenttiehdokkaaksi aikanaan pyrkinyt Väinö Leskinen koki järjestetyn sydänkohtauksen ja pyysi tuomaan suotuisan ajan koittaessa suomalaisten tietoon, mikäli Liinamaalle itselleen kävisi samoin. Liinamaa oli todennut että sanansaattajia, jotka olivat levittäneet perätöntä huhua hänen “sydänsairaudestaan”, oli useita. Hänen oli todettu tulevan kokemaan Leskisen kohtalo, mikäli hän ei palaisi sosialidemokraattien viralliselle linjalle.

Myös VR:n pääjohtaja, SDP:n presidenttiehdokkuuteen kiinnostuksensa ilmoittanut Paul Paavela koki yllättävän sydänkohtauksen toukokuussa 1980. Noin kuukausi myöhemmin Keijo Liinamaa kuoli 51 -vuotiaana lenkkipolulla Helsingissä sydänkohtaukseen. Urmas totesi kaikkien kolmen kuolleen henkilön yhteisen nimittäjän olleen Koiviston haastamisen SDP:n sisäisessä valtataistelussa.

“Tarkoitatko sä, että ne tappoi Leskisen? -Kyllä tarkoitan.”

Yksi mielenkiintoisimmista esitetyistä asioista olivat Urmaksen kokemukset keskusjohtoisen tulopolitiikan luomisen alkuajoilta: presidentti Koivisto pyrki viimeiseen asti vesittämään ensimmäisen tulopoliittisen kokonaisratkaisun, Liinamaa I:n synnyn, joka oli tarkoitettu väliaikaiseksi yhteiskunnallisen tilanteen vakauttavaksi toimenpiteeksi indeksisidonnaisuusviidakon ja laukkaavan inflaation katkaisemiseksi vaikeassa taloustilanteessa. Myöhemmin Koivisto otti kunnian itselleen “suomalaisen tulopolitiikan isähahmona.” Nykyisistä tupon fanaattisista puolestapuhujista Urmas tosin käyttää termiä “tupo-papisto”, kuvaten asian tabuluonteisuutta nykyisessä suomalaisessa poliittisessa keskustelukulttuurissa.

http://www.promerit.net/2011/09/tupo-papisto/

http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?p=12857689&posted=1#post12857689

Muokkaa/Poista viesti

kerane11 kerane11 on offline-tilassa
Rekisteröitynyt käyttäjä

Rekisteröitymispäivä: 12.04.2009
Sijainti: Salla
Viestejä: 37
Vakiovalinta Avoin kirje herra tasavallan presidentille !
kerane11
Rekisteröitynyt käyttäjä

Rekisteröitymispäivä: 12.04.2009
Sijainti: Salla
Viestejä: 35
Vakiovalinta Avoin kirje herra tasavallan presidentille !
AVOIN KIRJE HERRA TASAVALLAN PRESIDENTILLE !

TE , ARVOISA TASAVALLAN PRESIDENTTI ,

TOIVOTTE LISAA YHTEISVASTUULLISUUTTA SUOMEN VANHUSTEN HUOLTOON .

TAMA KAIKKI ON OIKEIN HYVIN JA KAUNIISTI SANOTTU SEKA AJATELTU .

MUTTA TASSA ON TEILLE KARUA TOSIASIAA VANHUSTEN HUOLLOSTA SUOMESSA :

http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=876013&page=13

Kuhilastie 5 , 20780 Kaarina , oli kaunis , hiukan vanhanaikainen omakotitalo omalla tontillaan .

Talon maa-alueen pinta-ala oli ja on 1500 neliometria .

Sitten yllattaen talossa asunut vanhus , 76 vuotias elakelaisrouva , muilutettiin Kaarinan Kaupungin Terveyskeskukseen vuodeosastolle ilman mitaan laaketieteellista syyta .

Rouvaa makuutettiin pakkomakuulla yli kaksi kuukautta eika han enaa sittenkaan paassyt takaisin TYTTARENSA Omistamaan kotiinsa !

Muilutus tehtiin 17.10.2011 Turun Seudun Kolmannen Yleisen Edunvalvoja Sirpa Karpijoen toimesta .

Silla valin paivamaarilla 20.10.2011 – 23.10.2011 ryostatti Turun Seudun Kolmas Yleinen Edunvalvoja Sirpa Karpijoki taman rouvan tyttaren , Soile Kerasen , omistaman talon kaikesta koti – irtaimistostaan ja kaikesta koti – infrastaan . Vain tyhjat seinat jaivat .

Ja Edunvalvoja julkesi viela tuoda vanhoja huonekalujen romuja ryostetyn arvoirtaimiston tilalle ! Ryosto – Operaation suoritti Osto – ja Myyntiliike Sauli Niemela , Eerikinkatu 25 , 20100 Turku , ja ryosto – operaatio maksoi 9743,44 € .

Edunvalvoja Sirpa Karpijoki maksatti Kaarinan Kaupungilla koko taman ruljanssin .

Ryostetty talo kaikkine irtaimistoineen oli jo 06.09.1989 myyty poismuilutetun elakelaisrouvan tyttarelle , genetiikan tohtori , Soile Keraselle .

Ilmeisesti ahne , tollo , Sauli Niemelan , hurmaama Kolmas Yleinen Edunvalvoja ei ehtinyt , ei viitsinyt tai ei huolinut perehtya riittavan tarkasti talon omistussuhteisiin .

Han vain pani pyorat pyorimaan vastoin talon omistajan ja siina syytingilla asuneen elakelaisrouvan tahtoa .

Mitahan ihmetta tasta ryostosta hyotyivat Kaarinan Kaupunki , Kaarinan Terveyskeskus , Kaarinan Sosiaalitoimi ja itse Kolmas Yleinen Edunvalvoja seka Liedon kunta ? Nahdakseni eivat kerrassaan mitaan .

Liedon kunnan terveystarkastaja , Kaarinan palo – ja rakennustarkastajat olivat mukana tassa operaatiossa . Tosin nyt jalkeenpain rakennustarkastaja tekeytyi kovin tietamattomaksi ja muistamattomaksi asioista vastoin karajaoikeuden lahettamia todistepapereita .

Ainoa hyotyja oli Osto – ja Myyntiliike Sauli Niemela , Eerikinkatu 25 , 20100 Turku .

Tama asiaan taysin kuulumaton taho nettosi liki 10 000 € ynna omakotitalollisen arvokasta , jopa 150 vuotta vanhaa talonpoikaisantiikkia seka arvokasta kayttotirtaimistoa kymmenien autokuormien edesta ja kaikki aivan ilmaiseksi . Ryosto – Operaatiohan kesti liki nelja paivaa.

Saako Edunvalvoja noin torkeasti lahjoittaa asiakkaansa irtaimistoa kenelle tahansa suosikilleen ja viela Kaarinan Kaupungin Sosiaalitoimen budjettivaroilla ?

Ja saako Kaarinan Kaupungin Sosiaalitoimi , johtajat Antti Parpo , Timo Pettersson ja Maarit Heikkinen maksattaa 9743,44 € budjettivaroja tuollaiseen touhuun ilman julkista hankintakilpailua ?

Kaarinan Kaupungissa on tallainen hankinta kilpailutettava vahintaan 7 000 € hankinnasta ! Koko Kaarinan virkamieskunta on kaikin keinoin yrittanyt salailla tata tekostaan ja siihen lisaksi liitettya pakkolunastusmenettelya , jolla nyt yritetaan peria takaisin tuota 9743,44 € ryostatyksen maksatusta 11.11.2011 .

Kaikki nama tiedot ovat peraisin Turun Halliunto Oikeuteen jatetysta pakkolunastushankkeesta , jossa Kaarinan Kaupunki yrittaa ryovata Tuulikki Keraselta kahta maatilaa . Toinen 12 ha metsatila ja toinen on talviasuttava puutarhamokki Kakskerrassa .

Kaikki nama asiat ovat tosia ja jo yhdessa Turun Karajaoikeuden istunnossa 02.11.2012 tulleet esille juuri tassa muodossaan .

Juttu on tosin jo nytr kokeneiden lakimiesten huostassa ja etenee monihaaraisena ainakin hovioikeusportaaseen saakka .

Elleivat asiat ala selvita Suomessa , tulevat tohtori Soile Keranen ja hanen isansa , allekirjoittanut Eino Matias Keranen , viemaan taman saastajutun aina Haagiin saakka !

Taas kerran tulee Kaarina , Turku , Lieto ja koko Suomen Oikeuslaitos saamaan oikein hyvin ansaitsemaansa brandaysta koko rahan edesta !

Varsovasta 03.02.2013 kello 19.00 Matti Keranen .

Olen tuon ryostetyn talon omistajatohtorin isa . . . .

http://mek-kostaja.123kotisivu.fi/161029391

http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=876013&page=13

Vastaa lainauksen kanssa
Vastaa lainauksen kanssa

Viela kerran taas , lukemisia lapsille ja kaikille lapsenmielisille !
Wtagit
Viesti

http://khiforum.fi/tapahtumailmoitukset/onko-suomi-edelleen-suomettunut-kun-media-ei-uskalla-kertoa-totuutta/

Viela kerran taas , lukemisia lapsille ja kaikille lapsenmielisille !

Erikoisesti pistaa silmiini seuraava tosi tapahtuma :

Kun noin 14.03. – 15.03.2013 postasin Korkeimpaan Hallinto – Oikeuteen ( KHO ) Turun Hallinto – Oikeudesta 13.02.2013 saamani vaaramielisen paatoksen oikaisu – ja valituskirjelmani , niin tapahtui nain . . .

Kymmenosainen valitusteni ja oikaisujeni sarja oli lahtenyt postitse hyvissa ajoissa – elikka 15.03.2013 ennen kello 12.30 Suomen aikaa ja vastaanottokuittaukset tulivat naista kaikista kirjelmistani omalle
Lapparilleni ,

niin jo samana iltapaivana hakkeroitiin sahkopostini ” lahteneet – kansiosta ” pois kaikki nama KHO:een lahteneet viestini !

Mutta ei hata ollut taman nakoinen . Hyvissa ajoin olin tehnyt naista kaikista varmuuskopiot kovalevylleni ja muistitikuilleni – useita kappaleita – !

Siis nain toimii Oikeus – Valtio – Suomen oikeusministerio , poliisi ja
ilmeisesti SUPO estaakseen tavallista kansalaista ajamasta laillisia oikeuksiaan

ITSENSA OIKEUSMINISTERION VIRKAMIEHEN – SIRPA KARPIJOEN – TEKEMIA

Omaisuusrikoksia vastaan ! ! !

Kaikki tama laittomuushan alkoi Koiviston Konklaavista 06.05.1992 Presidentin Linnassa , kun Koivisto oli toista ja onneksi viimeista kauttan pressanamme !

http://khiforum.fi/tapahtumailmoitukset/onko-suomi-edelleen-suomettunut-kun-media-ei-uskalla-kertoa-totuutta/

. –

Näitä luetaan juuri nyt