Susan Boyle hurmasi maailman laulutaidollaan

Profiilikuva
Teksti
Karri Kokko

Susan Boyle ol vielä hetki sitten tuntematon keski-ikäinen skotlantilaisnainen. Nyt miljoonat ihastelevat hänen lauluaan YouTuben sivuilla.

Susan Boyle nousi julkisuuteen viime viikon lauantaina, kun hän esiintyi Britannian Talent-ohjelmassa. Vaatimattoman näköinen nainen esitti sykähdyttävästi Les Miserables -musikaalin kappaleen I Dreamed A Dream.

Viikkoa myöhemmin Boyle on maailmanlaajuinen ilmiö. Sen jälkeen kun esitys päätyi YouTuben sivuille, miljoonat ihmiset ovat käyneet ihailemassa hänen lauluaan.

Susan Boyle otti yleisönsä heti ensi tahdeista lähtien. Kun esitys päättyi, alun perin epäileväisesti suhtautunut yleisö osoitti laulajalle seisaaltaan suosiota. Kilpailun tuomarit olivat ällikällä lyötyjä, murhaavista arvioistaan tunnettua Simon Cowellia myöten.

Äkillisen suosion jälkeen Susan Boyle on saanut Skotlannin Blackburnissa sijaitsevaan kotiinsa tukuttain fanipostia sekä haastattelupyyntöjä niin kotimaisiin kuin kansainvälisiin medioihin. Esimerkiksi Oprah Winfrey on pyytänyt hänet vieraaksi ohjelmaansa.

[Kuvat:Susan Boyle]