SK:n lukijoilta: Kukaan ei puhu sähköauton hiilijalanjäljestä – Kansalaispuolue on nousussa

Kukaan ei puhu sähköauton hiilijalanjäljestä. Kansalaispuolue vastaa Väyryselle.

Profiilikuva
Kirjeitä
Teksti
Suomen Kuvalehti
Suomen Kuvalehti

Kansalaispuolue nousussa

Kansalaispuolue asettaa eduskuntavaaliehdokkaita yhdeksässä vaalipiirissä. Puolue tekee myös vaaliliittoja ainakin seitsemässä vaalipiirissä. Ehdokasmäärämme tulee olemaan lähes 60 ehdokasta.

Suomen Kuvalehdessä 8/2019 olleeseen perättömään puolueen perustajan Paavo Väyrysen väitteeseen, että Kansalaispuolue olisi tuhottu on helppo vastata, että puolue voi paremmin kuin koskaan.

Lisäksi perustaja jätti kertomatta, että hän on saanut käräjäoikeudesta lainvoimaisen tuomion, jonka mukaan hän on oikeudetta pitänyt laittoman kokouksen, jossa yritti itse kaapata puolueen. Tämä on oikeuden toimesta estetty ja patentti- ja rekisterihallitus on vahvistanut puolueen puheenjohtajaksi Sami Kilpeläisen. Varapuheenjohtaja on Piia Kattelus.

Kansalaispuolue ajaa tinkimättömästi tavallisten suomalaisten asiaa ja vastustaa hallitsematonta maahanmuuttoa ja keskittävää politiikkaa. Toisin kuin Väyrysen aikana, puolueeseen otetaan uusia ihmisiä toimintaan mukaan. Kansanliike ei ole yhden miehen show tai eliittikerho.