Koronademokratiaa

Arvotaan jokaiselle viikolle tietyn ryhmän koronarajoituksia, Jukka Ukkola ehdottaa.

Profiilikuva
Ukkola
Teksti
Jukka Ukkola
jukka.ukkola@hotmail.com

Korona ja hallitus eivät kohtele kansalaisia tasapuolisesti. Rajoituksia määrätään aina vain samoille onnettomille: ravintoloille, koululaisille, penkkiurheilijoille jne. Samaan aikaan joidenkin ryhmien elämänmenoa ei rajoiteta juuri lainkaan.

Jos ja kun koronasta tulee ihmiskunnan pysyvä vitsaus, sen rasitukset pitää jakaa nykyistä tasaisemmin. Vaihtelua kannattaa harjoittaa jo senkin takia, että löydetään ne ryhmät, joiden rääkkääminen tuottaa parhaan tuloksen.

Käytännössä koronademokratia voi toimia siten, että kansalaiset jaetaan esimerkiksi 52 ryhmään heidän ominaisuuksiensa perusteella. Näinhän on jo tehtykin, nyt pitää vain valita ne ryhmät, joihin rajoituksia kohdistetaan.

Koululaiset, ravintoloitsijat, penkkiurheilijat ja muut nykyiset marttyyrit siis saavat rinnalleen uusia syntipukkeja, esimerkiksi ökyrikkaat, ylipainoiset, vuokralaiset, vasenkätiset, uskovaiset, uimataidottomat, työttömät, turhat julkkikset, tupakoitsijat, tumpelot, tubettajat, toksiset maskuliinit, tekohampaiset, susiparit, sohvaperunat, sinkut, salarakkaat, räppärit, rokottamattomat, rokotetut, rokkarit, punkkarit, persaukiset, Naton kannattajat, narkkarit, naimattomat, mökkiläiset, maalaiset, maahanmuuttajat, lestadiolaiset, lesket, lapsettomat, körtit, kaupunkilaiset, kauppiaat, kasvissyöjät, karavaanarit, kaljut, juopot, homot, heterot, feministit, eläkeläiset, boomerit, bloggarit ja autoilijat.