Virus veritas

Muistakaamme yskiä poispäin republikaaneista.

Profiilikuva
Ukkola
Teksti
Jukka Ukkola
jukka.ukkola@hotmail.com

On se onni, että maailmassa on edes yksi sellainen presidentti kuin Donald Trump. Hän kertoo kansoille, miten asiat oikeasti ovat, vaikka medioissa muuta väitetään.

Monen muun ongelman ohella hän on selvittänyt nyt myös sen, mikä tämä kauheasti kohuttu koronavirus oikein on. Se on Yhdysvaltain demokraattipuolueen uusi huijaus. Mukana huijauksessa ovat toimittajanperkeleet, jotka mässäilevät koronaviruksella, koska toivovat sen kaatavan presidentin – siis Trumpin.

Totta kai tällainen maltillinen fakta rauhoittaa hysteriaa, hillitsee huhuja ja poistaa pelkoja. Herkkäuskoisimmathan ehtivät jo luulla, että koronavirus olisi tullut Kiinasta, tarttunut siellä tuhansiin ja tappanutkin osan porukasta sekä levinnyt nopeasti koko maailman pandemiaksi.

Kun nyt lopultakin tiedämme, että kyseessä on pelkkä jenkkidemarien vaalitemppu, voimme huojentunein mielin jättää jälleen kätemme pesemättä, kaivella nenäämme, matkustaa Kiinaan, niistää tuttuun hihaan ja yskiä reilusti päin lähimmäisen naamaa. Ilman näitä kansalaisoikeuksiin kuuluvia elintapojamme olomme ehti olla aika kiusallinen.