Iki-teinit

Profiilikuva
Blogit Megafoni

Tänään se taas koittaa, vappu. Kadut ovat täyttyneet heliumpalloista, kauppoihin on tullut läjä naamiaisasuja,peruukkeja ja jättimäisiä tekoneniä.

Vappu tunnetaan työväen ja ylioppilaiden juhlana. Yleisesti vappu mielletään juhlaksi, jolloin ei tarvitse murehtia ja jolloin voi avata terassi- ja grillikauden.

Vappu on hyvä syy monelle tavata ystäviä ja mennä piknikille. Vappu on myös hetki, jolloin aikuinen voi kuvitella olevansa teini ja vetää pussikaljaa, tai siis pussikuoharia Helsingin Ullanlinnanmäella. Tai ”teineillä” siiderin kanssa Kaivopuistossa tai Koffin puistossa. Kunnon teineilyyn tietysti kuuluu liian alkoholin nauttiminen, ja sen toteaminen, että ´´Mä oon niin kännissä!´´ , puskaan tai bajamajaan sammuminen sekä oksentaminen.

On naurettavaa, että keski-ikäisten pitää leikkiä olevansa vielä nuoria, vaikkeivät ole sitä enää fyysisesti. He haluavat olla nuoria ja kokea sen huuman jonka kokivat nuoruudessaan. He vetävät perseet puistossa satojen muiden kanssa ja näyttävät huonoa esimerkkiä nuorimmille kuten omille lapsilleen. Silti mietitään mistä nuorisomme on saanut alkoholikasvatuksensa!

Joten hyvää vappua sekä hyvää teineilyä niille, jotka sitä päättävät harrastaa!