Blogit

Pasi Kivioja analysoi median ilmiöitä.

Ruokajournalismilla kiinni leivän syrjään

Blogit Mediaansekaantuja 31.8.2015 18:02
Pasi Kivioja
Kirjoittaja on YTM, vapaa toimittaja ja entinen Julkisen sanan neuvoston jäsen (2014-2017).

Vielä ehtii muuttaa suuntaa elämässään ja hakea uuteen ruokajournalismin koulutusohjelmaan Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa (hakuaika loppuu kuuden tunnin kuluttua)!

Haaga-Helia tiedotti käynnistävänsä tänä syksynä Suomen ensimmäisen ruokajournalismin opintokokonaisuuden. Maksulliseen koulutukseen valitaan kaksikymmentä opiskelijaa. Opintokokonaisuus on suunnattu ihmisille, jotka ovat jo kirjoittaneet ruoasta ja joilla on taustaa journalistisesta työstä.

Ruokajournalismi on Suomessa vielä melko vieras käsite. Minulle selvisi vasta nyt, että Suomessa on myös ruokatoimittajien yhdistys, samaan tapaan kuin on oikeustoimittajien, taloustoimittajien, politiikantoimittajien, tiedetoimittajien ja tutkivien toimittajien yhdistyksiä.

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu