Ruokajournalismilla kiinni leivän syrjään
Vielä ehtii muuttaa suuntaa elämässään ja hakea uuteen ruokajournalismin koulutusohjelmaan Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa (hakuaika loppuu kuuden tunnin kuluttua)!
Haaga-Helia tiedotti käynnistävänsä tänä syksynä Suomen ensimmäisen ruokajournalismin opintokokonaisuuden. Maksulliseen koulutukseen valitaan kaksikymmentä opiskelijaa. Opintokokonaisuus on suunnattu ihmisille, jotka ovat jo kirjoittaneet ruoasta ja joilla on taustaa journalistisesta työstä.
Ruokajournalismi on Suomessa vielä melko vieras käsite. Minulle selvisi vasta nyt, että Suomessa on myös ruokatoimittajien yhdistys, samaan tapaan kuin on oikeustoimittajien, taloustoimittajien, politiikantoimittajien, tiedetoimittajien ja tutkivien toimittajien yhdistyksiä.