Pasi Kivioja analysoi median ilmiöitä.

Paljonko maksaisit sanomalehden digitilauksesta?

Pasi Kivioja
Blogit Mediaansekaantuja 21.2.2016 17:57
Sanomalehtien Liiton Suomen Lehdistö -lehti julkaisi kiinnostavan vertailun päivälehtien tilaus- ja digitilaushinnoista. Selvityksen perusteella Suomen kallein 6-7-päiväinen sanomalehti on Helsingin Sanomat, jonka printtilehden vuoden kestotilaus maksaa ilman tarjouksia tai alennuksia 369 euroa, pel...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Pasi Kivioja

Kirjoittaja on YTM, vapaa toimittaja ja entinen Julkisen sanan neuvoston jäsen (2014-2017).

Keskustelu

Olen kyllä valmis maksamaan hyvästä digilehdestä ja maksankin myös jo. Maalla paperilehti on iltalehti, tulee postilaatikkon iltapäivällä. Näköislehti on hankala luettava, enkä siitä halua maksaa, odottelen edelleen Satakunnan Kansan digilehteä. Taitaa olla ainoa maakuntalehti, jolla sellaista (kunnollista) ei ole. Nyt nettisivulla rikoksia ja urheilua ja vinkkejä paperilehteen.

Tuldekohan vastaisuudessa lehtipaketteja, kanavapakettien tyyliin?

jouru-ukko, samaa olen tässä ihmetellyt että missä ne viipyy. On kuitenkin taloja jotka tekevät yhteistyötä, mutta silti vaan pitäisi tilata erikseen Keski-Suomalainen ja Savon Sanomat. Ei se nettimailmassa toimi noin. Pitäisi olla portaali josta pääsee useaan eri palveluun ja sillä joku järkevä hinnoittelumalli.

En enempää kuin Netflixistä. En ymmärrä miten joku hesari voi maksaa tuplat verrattuna palveluun josta saa elokuvia ja sarjoja!

Olisi edes laatujournalismia.

Tästä seuraakin ehdotus:

Lehtiyritysten Netflix jossa maksu jaetaan luettujen sekunttien perusteella. Kilpailua sisällöllä. Sitähän tässä on kaivattu!

Näitä luetaan juuri nyt