Pasi Kivioja analysoi median ilmiöitä.

Näin brändiguru Sounio-Ahtisaari hallitsee mediaa

Pasi Kivioja
Blogit Mediaansekaantuja 6.5.2014 16:01
Eurovaaliehdokas Lisa Sounio-Ahtisaarta pukkaa nyt joka tuutista. Aamulla sain hämmästellä Facebookin välityksellä hänen Aamulehdessä julkaistua ilmoitustaan. Heti sen jälkeen luin Ilta-Sanomista uutisen, jonka mukaan Helsingin Sanomat on pannut stopin ex-presidentin miniän väärään paikkaan eksyneel...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Pasi Kivioja

Kirjoittaja on YTM, vapaa toimittaja ja entinen Julkisen sanan neuvoston jäsen (2014-2017).

Keskustelu

Katsoin onnettomuudekseni henkilön riimittelyä. Voi hyvänen aika! Edesmennyt kissanikin olisi pystynyt parempaan. Säälittävää.

Hannu Pietiäinen

Tervehdys Pasi, Hannu ja kumppanit,
olen pienyrittäjä jonka tulot tulevat pienistä puroista kuten Suomen 170 000 yksinyrittäjän. Kamppanjani budgetti on mikrotasoa verrattuna liki keneen tahansa muuhun ehdokkaaseen.
Olen tehnyt kamppanjaa 7 työttömän hyvinkoulutetun vapaaehtoisen kanssa. Suomessa on yli 40 000 heidän kaltaistaan akateemista työntöntä. Muita työttömiä on Suomessa noin 10 000 työvoimasta. En halua että heidän ja muiden politiikan palkattomien vapaaehtoisten panosta mitätöidään. Tavoitteemme on saada työpaikkoja ja talouteen pontta luovuudella. Haluamme näyttää että suomalaiset osaavat markkinoida ja kannustaa toisiaan.
Lapsuudenystäväni 10-vuotiaasta FM Anu Halme on kolmen lapsen äiti ja kokopäivä työssä. Myös Anu tekee tärkeää vapaaehtoistyötä niinkuin monet sairaanhoitajat, opettajat ja tavalliset ihmiset ovat tehneet vuosikymmeniä politiikan taustalla.
Suomen tilanne on vakavampi kuin politiikan eliitti tajuaa. Yritämme aktivoida ihmiset, emme rakentaa kenestäkään jumalatarta.
Toivon annatte meille tilaisuuden! Ja luottamuksen synnyttää jotain mistä on hyötyä sekä piristystä kaikille suomalaisille!
Terveisin Lisa Sounio-Ahtisaari

Korjaus, työttömiä liki 10% ei siis 10 000. tervehtii lyttäämisestä päreensä polttanut lisa

Onkohan ehdokas Sounio-Ahtisaarella mielipiteitä ajankohtaisista tapahtumista? Poliitikkojen mieliteet omasta itsestään eivät oikein ole uutisia. Mutta tarjolla olisi siis ”hyötyä” ja ”piristystä,” koska tilanne on maassa vakavampi kuin (muu) eliitti tajuaa. Siis tajuakin on tarjolla.