Pasi Kivioja analysoi median ilmiöitä.

Miss Helsingin pahoinpitelijä täytyy saada vastuuseen

Pasi Kivioja
Blogit Mediaansekaantuja 24.1.2016 17:57
Moni on kummastellut erikoista medianäytelmää, jota on käyty Miss Helsingin pahoinpitelyn ympärillä. Jessica Ruokola, 25, kruunattiin Helsingin kauneimmaksi perjantai-iltana 8.1.2016. Maanantaina 11.1. Ilta-Sanomat uutisoi, että Ruokola oli pahoinpidelty viikonloppuna missifinaalin jälkeen. Ruokola ...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Pasi Kivioja

Kirjoittaja on YTM, vapaa toimittaja ja entinen Julkisen sanan neuvoston jäsen (2014-2017).

Keskustelu

Vai onko kaikki pelkkää julkisuuspeliä, jossa mediaa vedätetään oikein kunnolla? Toimittajat eivät ole tehneet työtään kunnolla, kun ovat vain tyytyneet toistelemaan näiden julkkisnaisten ”viestejä”. Selvittäkää asiat kunnolla, älkääkä tyytykö tällaiseen sumutukseen.

Ainakin tiedotustilaisuus – ja varsinkin Aitolehden promoaminen ko. tilaisuudesta – oli tietoista toimintaa sekä missin että Aitolehden puolelta. Pidän todella negatiivisena viestinä kaksikolta sitä, että rikosilmoitusta ei tehty. Moni nuori nainen ja mies kuitenkin on seurannut tapahtumakulkua ja saa nyt aivan vääränlaisen esimerkin pahoinpitelytapauksen selvittelystä.

Paremmin olisivat hoitaneet asian, jos olisivat olleet hipihiljaa, lakaisseet pahoinpitelyn maton alle, jos kerran pahoinpitelijällä ei tule olla pelkoa poliisista kaksikon mukaan.