Jotain käsittämätöntä on meneillään, mutta en ymmärrä, mitä - "Se ei ole strategia"

Profiilikuva
Pasi Kivioja on median murroksesta ja mediataloudesta väitellyt YTT, vapaa toimittaja ja viestintäyrittäjä.

Olen viime päivinä yrittänyt saada täältä Suomesta käsin selkoa, mitä se Trump oikeasti vihjasi Obaman osallisuudesta Orlandon iskuun. Ei ole vielä selvinnyt, mutta jatkan tutkimuksia.

Hesarin mukaan televisiokanava Foxilla haastateltu presidenttiehdokas Donald Trump vihjasi, että presidentti Barack Obama saattaa tietää asioista enemmän kuin kertoo. Tämähän on ihan ymmärrettävää, eikä ole mitenkään salaiseksi luokiteltua tietoa, että Yhdysvaltain presidentti tietää asioista enemmän kuin kertoo. ”Hän ei ymmärrä tätä asiaa, tai hän ymmärtää sen paremmin kuin kukaan tietääkään”, Trump vihjasi HS:n mukaan.

Tässä vaiheessa aloin epäillä, ymmärränkö asioista vähemmän kuin kukaan tietääkään, mutta jatkoin silti uutterasti lukemista.

”Katsokaa, meitä johtaa ihminen, joka ei ole kova eikä älykäs – tai sitten hänellä on jotain muuta mielessään”, HS kertoi Trumpin sanoneen.

”Ja se muu, mikä hänellä on mielessä, tiedättehän, ihmiset eivät voi uskoa sitä. Ihmiset eivät voi, he eivät kykene uskomaan, että presidentti Obama käyttäytyy, kuten käyttäytyy, eikä voi edes mainita sanoja ’radikaali islamilainen terrorismi’. Jotain on meneillään. Se on käsittämätöntä. Jotain on meneillään.”