Suomen Kuvalehden politiikan toimittajat Tuomo Lappalainen ja Heikki Vento sekä dosentti ja Vaasan yliopiston InnoLabin johtaja Mari K. Niemi seuraavat presidentinvaaleja ja arvioivat kampanjan käänteitä.

Torvaldsin täysosuma omaan jalkaan

Heikki Vento
Blogit Linnanvahti 15.12.2017 11:04
Presidenttiehdokkaiden toinen yhteenotto televisiossa alkoi torstaina henkilökohtaisella tyrmäyksellä, kun joukon ainoa Nato-jäsenyyden kannattaja Nils Torvalds (r) ampui täysosuman omaan jalkaansa. Yleisradion tentin aluksi ehdokkailta kysyttiin, kuinka he toimisivat, jos Viro Euroopan Unionin avun...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Heikki Vento

Kirjoittaja on Suomen Kuvalehden toimittaja.

Keskustelu

Toimittaja Vento on nyt ihan väärässä ja osoittaa samalla vähän kummallista puolueellisuutta. Lissabonin sopimuksen artikla 42.7 edellyttää yksimielisyyttä on siksi täysin kelvoton. Ehdokas Niinistö vastasi minun toteamukseen, että Suomi toimisi silloin laittomasti antaessaan apua Ranskalle. Huomautus oli virheellinen. Juuri johtuen artiklan soveltamattomuudesta Suomen apu perustui kahdenkeskiseen sopimukseen.
Silloin kun minä vielä olin toimittajana maailmalla toimittajan tehtävä oli ottaa selvää asioista eikä nälviä ja heittäytyä selälleen istuvan presidentin jalkojen juureen.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *