Suomen Kuvalehden politiikan toimittajat Tuomo Lappalainen ja Heikki Vento sekä dosentti ja Vaasan yliopiston InnoLabin johtaja Mari K. Niemi seuraavat presidentinvaaleja ja arvioivat kampanjan käänteitä.

Sauli Niinistö piti taitavan puheen, joka ei käännyttänyt ketään pois

Mari K. Niemi
Blogit Linnanvahti 16.1.2018 12:59
Kaikki presidenttiehdokkaat pitävät Ylellä puheen. Kuinka Sauli Niinistö onnistui? Odotukset ja ennakkoluulot Istuvan presidentin poikkeuksellisen korkea gallup-suosio on hänen kampanjalleen – ja myös sitä kommentoiville – jo pienoinen riesa. Se on kuin linssi tai tirkistysaukko, joka väkisin ohjaa ...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Mari K. Niemi

Kirjoittaja on poliittiseen viestintään erikoistunut dosentti ja Innovation and Entrepreneurship InnoLab -tutkimusalustan johtaja Vaasan yliopistossa.

Keskustelu

Niinistö on NAHJUS. Kaikki sen näkee. Suurin ongelma on se että hän on juuri yksi niistä arkkitehdeistä jotka ovat viemässä Suomea lopulliseen ahdinkoon. Aivan kuten kaverinsa Katainen. Hän puoltaa EU säädöksiä ja vapaata maahanmuuttoa. Tosin ei uskalla ottaa kantaa mistään kun pelkää että menettää ääniä. Eli pelkuri. Ainoa jolla on selvästi järki tallella, on Laura Huhtasaari.

Taitaa Sauli tietää,että vaativampi osa virkakautta on vasta edessä. Ulkopolitiikka ei muutu helpommaksi. Venäjän myllerrykset eivät ole loppuneet.Suomessa ne ovat aina vaikuttaneet haastavasti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *