Blogit

Suomen Kuvalehden politiikan toimittajat Tuomo Lappalainen ja Heikki Vento sekä dosentti ja Vaasan yliopiston InnoLabin johtaja Mari K. Niemi seuraavat presidentinvaaleja ja arvioivat kampanjan käänteitä.

Niinistön kannatus putosi kahdeksan prosenttiyksikköä: onko se uutinen?

Blogit Linnanvahti 5.1.2018 14:57
Tuomo Lappalainen
Tuomo Lappalainen - avatar
Kirjoittaja on Suomen Kuvalehden toimittaja.

Sauli Niinistön valitsijayhdistyksen vaaliasiamies Heikki A. Ollila reagoi tuoreeltaan Twitterissä Yleisradion tuoreeseen presidenttigallupiin.

"Kumpikohan on isompi uutinen, se että Niinistön gallupkannatus on laskenut vai se että se on edelleen 72 pros. 12 pv ennen ennakkoäänestystä vastoin asiantuntijoiden toistuvia arvioita? Makuasia", Ollila twiittasi.

Kokoomuksen entisen puoluesihteerin piikki oli suunnattu kaikille niille politiikan kommentoijille, jotka toitottivat pitkin syksyä, että kyllä Niinistön pohjoiskorealainen kannatus vielä rapistuu, kunhan kaikkien ehdokkaiden presidenttikampanjat pääsevät toden teolla vauhtiin, ja lopulta vaaleissa mennään kuin mennäänkin toiselle kierrokselle.

Linnanvahti -blogin kirjoittajat

Tuomo Lappalainen - avatar
Kirjoittaja on Suomen Kuvalehden toimittaja.
Heikki Vento - avatar
Kirjoittaja on Suomen Kuvalehden toimittaja.
Mari K. Niemi - avatar
Kirjoittaja on poliittiseen viestintään erikoistunut dosentti ja Innovation and Entrepreneurship InnoLab -tutkimusalustan johtaja Vaasan yliopistossa.