Blogit

Televisio elää uutta kultakauttaan. Ilkka Pernu kirjoittaa siitä.

Arman Alizadilla on vielä matkaa Suomen Louis Theroux’ksi

Blogit Lähetyssaarnaaja 21.4.2016 10:25
Ilkka Pernu
Ilkka Pernu - avatar
Kirjoittaja on vapaa toimittaja, joka rakastaa hyvää tarinankerrontaa.

Arman Alizad otti moottoripyöräkerhotatuoinnin Arman Pohjantähden alla -ohjelmassa. Arman Alizad otti moottoripyöräkerhotatuoinnin Arman Pohjantähden alla -ohjelmassa.

Suomen puhutuin toimittaja tällä hetkellä on Arman Alizad, väittää Helsingin Sanomat. Räätäli-tv-kasvo Alizadin uusi tv-ohjelma Arman Pohjantähden alla on herättänyt suurta huomiota ja se on ollut Nelosen suosituimpia ohjelmia.

Sarjassa Alizad tutustuu suomalaisen yhteiskunnan nurjiin puoliin, muun muassa asunnottomien arkeen ja rikosuhrien omaisiin. 45-minuutin mittaisissa jaksoissa Alizad viettää aikaa kohteidensa parissa ja näyttää katsojalle ihmisiä, joita mediassa ei yleensä kuvata.