Blogit

Televisio elää uutta kultakauttaan. Ilkka Pernu kirjoittaa siitä.

Arman Alizadilla on vielä matkaa Suomen Louis Theroux’ksi

Blogit Lähetyssaarnaaja 21.4.2016 10:25
Ilkka Pernu
Kirjoittaja on vapaa toimittaja, joka rakastaa hyvää tarinankerrontaa.

[caption id="attachment_272" align="alignnone" width="1920"]Arman Alizad otti moottoripyöräkerhotatuoinnin Arman Pohjantähden alla -ohjelmassa. Arman Alizad otti moottoripyöräkerhotatuoinnin Arman Pohjantähden alla -ohjelmassa.[/caption]

Suomen puhutuin toimittaja tällä hetkellä on Arman Alizad, väittää Helsingin Sanomat. Räätäli-tv-kasvo Alizadin uusi tv-ohjelma Arman Pohjantähden alla on herättänyt suurta huomiota ja se on ollut Nelosen suosituimpia ohjelmia.

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu