Blogit

Televisio elää uutta kultakauttaan. Ilkka Pernu kirjoittaa siitä.

Hesarin tv-sivuille on piilotettu mainos – löydätkö sen?

Blogit Lähetyssaarnaaja 4.4.2016 12:09
Ilkka Pernu
Ilkka Pernu - avatar
Kirjoittaja on vapaa toimittaja, joka rakastaa hyvää tarinankerrontaa.

Näetkö sivulla mainoksen? Kuvakaappaus Helsingin Sanomien aukeamasta 4.4. Näetkö sivulla mainoksen? Kuvakaappaus Helsingin Sanomien tv-aukeamasta 4.4.

Maksuttomien televisiokanavien ohjelmatietojen kertominen on yksi päivittäin ilmestyvän sanomalehden tehtävistä – se on lukijan palvelua. Maailma tosin on muuttunut: koko maan kattavan antenniverkon kanavamäärä on lähes tuplaantunut kymmenessä vuodessa. Tällä hetkellä Suomessa näkyy 15 maksutonta tv-kanavaa.

Runsaus on tuonut vaikeuksia tv-sivuille. Ohjelmatiedot hädin tuskin mahtuvat tabloid-koon lehden aukeamalle. Silti Helsingin Sanomien televisiosivuille yhä mahtuu kolme isompaa kuvallista ohjelmavinkkiä. Poiminnat-otsikon alla kerrotaan, että tänään 4.4. tv:stä tulee Pelasta meidät, Supermarjo! -tosi-tv-ohjelma, dokumentti Jättiläisnaiset ja Nelonen-kanavan draama Mustat lesket.