Blogit

Televisio elää uutta kultakauttaan. Ilkka Pernu kirjoittaa siitä.

Ja suurin niistä on rakkaus – tv-sarja Love on aidompi kuin SuomiLove

Blogit Lähetyssaarnaaja 11.3.2016 10:24
Ilkka Pernu
Ilkka Pernu - avatar
Kirjoittaja on vapaa toimittaja, joka rakastaa hyvää tarinankerrontaa.

Jos taideteokselle on annettu nimi Rakkaus, mitä siitä pitäisi ajatella? 2010-luvulla on todennäköistä, että nimi on ironiaa. Niin ajattelin itsekin, kun kuulin syksyllä, että Judd Apatowilta on tulossa Netflixiin romanttinen komediasarja nimeltä Love. Apatow on käsikirjoittanut ja tuottanut viime vuosien isoimpia pöhlö(äly)komedioiaelokuvia (Morsiusneidot, Ihan yössä, 40 v. ja neitsyt, Paksuna...) Televisiossa Apatowin isoin menestys on Girls-sarja, jonka vastaava tuottaja hän on.

Love on Girlsin sukulainen – Yhdysvaltojen länsirannikon tyylitön serkkupoika. Los Angelesiin sijoittuva sarja kertoo kahdesta rakkauselämässä epäonnistuneesta kolmikymppisestä – Gus Cruikshankista (Paul Rust) ja Mickey Dobbsista (Gillian Jacobs). Kumpikin on rikkinäinen sielu, jotka sattumalta kohtaavat lähikaupassa ja sen jälkeen hakeutuvat toistensa seuraan.